Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Griaučių viltis:

- Viltis keltis bergždžios, greitai griūnam - mes užregistruoti mirties knygoje. Vienam atsistojus kitas atsiguls. Logika paprasta - įsisavinimas žiaurus.

- Kiekvienam skirta sekundė. Gyvenimas pernelyg trumpas.

- Kančia yra mūsų gyvenimas, jis stoja prieš visą pasaulį.

- Niekas nesmoks tokio smūgio.

- Sprendimo priemimas - atsakomybė už visą ką patiriam.

- Žioplių pasirinkimas - blogi sprendimai.

- Baik sapnuot!

- Nėra prisikėlimo!

- Griaučiai... Griaučiai...

• Neišviangiamybės tiesa:

- Tiesa tai melas, o gal ne? Galu gale tokia valia.

- Kaip dievo kelias tiestas, mūs paliestas be galo amžinybės, tiesa nėra tokia, o gal ir ne?

- Gyvenimas tai lyg gėle, kaip supinta to algoritmo.

- Kas tas Dievas? Jis yra?

- Težino tie kas po žeme.

Gyvenk ir suprasi, mokykis ir patirsi. Komentuok tik tai ką tikrai galvojate perskaitę nesusidarykite kitų nuomonių pagrįsto stereotipo.

Sakyk kas šios citatos autorius? O gal būt tai tu pats sukūrei? ;)

76561198029577114.png

Ančiukų balius čia kažkoks ... Krę krę krę... Nieko nesupratau, ką tu šiomis nesąmonėsmis norėjai pasakyti? Bent jau aš įpratęs apie gyvenimą kalbėti ne kažkokiom poemom ar pasakom, o paprastai ri aiškiai, tarkim taip:

Gyvenimas afigėnas.

Viskas pochui.

*Myliu SuperGames.lt* ką gi aš pridirbau

Pochui, bus gerai viskas.

Kam čia tos poemos? Manai dėl to tau čia dabar rankom plosim? Tikrai ne ...

Ančiukų balius čia kažkoks ... Krę krę krę... Nieko nesupratau, ką tu šiomis nesąmonėsmis norėjai pasakyti? Bent jau aš įpratęs apie gyvenimą kalbėti ne kažkokiom poemom ar pasakom, o paprastai ri aiškiai, tarkim taip:

Gyvenimas afigėnas.

Viskas pochui.

*Myliu SuperGames.lt* ką gi aš pridirbau

Pochui, bus gerai viskas.

Kam čia tos poemos? Manai dėl to tau čia dabar rankom plosim? Tikrai ne ...

Tai vadinama filosofija. Kai įstosi kur nors (dėl ko abejoju, pamatęs tavo "trumpai ir aiškiai") teks su ja susidurti.

3113187470.png
(redaguota)

Autorius aš, o viso šito tikslas paprastas, tiesiog, kad tai suprasti reikia paaugti ar bent jau nereaguoti į viską taip vaikiškai. Temos filosofiškai perteiktos mintys, kurių tikslas nenuosekliai nusakyti tai kas turima omenyje.

Tiek metų programuoju, tačiau suprasti tavo "painųjį neišnarpliojamą mazgą" buvo sunkiausia užduotis...

Redaguota , nario aLTeR

Pyk nepyk, bet čia tikra nesąmonė. Čia gal ne nuo 14 metų, bet vaikams iki 10 metų. :) Tikra nesąmonė :)

1 iš 100 gali tai suprast. Ne kiekvienam filosofija įkandama.

Nereikia nieko painioti tiesiog žiūrėti ir vertinti iš gyvenimiškos patirties. Programavimo žinios nesusiejamos su filosofija, giliomis mintimis. Galbūt intelektas dar per jaunas?

Abejoju ar net sulaukęs 60 suprasiu, ką tu čia parašiai...

(redaguota)

Įstosi sako :D Visada studentai būna dvie tipų, studentai ir knygų žiurkės, jau tikriausiai aišku, kurį kelią tu pasirinkai ;)

Aš mieliau dabar 3 metus pabūsiu tavo vadinama "knygų žiurke" ir vėliau gyvensiu kaip žmogus, negu būsiu, kaip tamsta - viskas pohui, o vėliau kruvinos ašaros, kad komunalkes susimokėjus pašalpos ant maisto neužtenka ;)

Beje, o tu žiūriu dar ir skaityt nemoki. Paaiškinsiu: () <--- Tai yra skliaustai. Praeitame mano poste, juose yra įrašyta pastaba su mano nuomone apie tą įstojimą :)

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Aš mieliau dabar 3 metus pabūsiu tavo vadinama "knygų žiurke" ir vėliau gyvensiu kaip žmogus, negu būsiu, kaip tamsta - viskas pohui, o vėliau kruvinos ašaros, kad komunalkes susimokėjus pašalpos ant maisto neužtenka ;)

Beje, o tu žiūriu dar ir skaityt nemoki. Paaiškinsiu: () <--- Tai yra skliaustai. Praeitame mano poste, juose yra įrašyta pastaba su mano nuomone apie tą įstojimą :)

Realios problemos, bet viso pasekoje - pagrindinė mintis. Papildyta.

Reikia galvą ant pečių turėt, tai neteks knygų graužt ir suprasi, ką reiškia būt studentu ;) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...