Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiame forume esu naujas dalyvis, tad gali man pasakyti, kaip tu tą istorija pakeitei ? :D

Iki man čia pasirodant su savo darbais nieks net neįsivaizdavo kaip atrodė padorūs objektai ir jų suderinimas. Iš tų "patyrūsiųjų" mačiau tokių darbų kaip pvz - aikštelė vien iš gėlių. Lušnynų objektai centre ir t.t.

Geri laikai buvo.. Tada ir mapai gražesni būdavo, mapindavom, ne tam, kad jūsų paistalų apie šūdą paklausyt, o tam, kad pakonkuruot su kitais unikalumu, matydavom tik gražiąsias darbų dalis, į klaidas nieks nereaguodavo, nes suprasdavo, kad klysti žmogiška.

Aš statydavau išorę, OverWing statydavo interjerus (visad galvojau, kad su juo būtų būvęs nuostabus map combo), viskas buvo kitaip...

O dabar čia liko tik pašlemėkų bala su krūva darbų, visiškai nebeišsiskiriančių savo idėjomis, objektais, o ir komentuoja daugiausia tie kurie net nėra mapinę...

Rimtas Kentas

Nieko jūs nemokat, mapingas "botavimas". Žinai kas yra gražus darbas? Tai ne tai kas atlikta be klaidų ir išdirbta per tūkstančius kartų, tikrai gražus darbas visada nustebins žmogų.

Tikras maperis visados turės idėjų kaip padaryti paprastą darbą stebuklingu, gražiu, gyvu darbu.

Aš jau metus stebiu kaip niekas čia nieko nesukuria, nuo tų pačių objektų jau vemt norisi, ištrina kažką, prikiša daug bollardų, kmb_beamų, smfvillų, ir galvoja, kad jau axujenai padarė...

Pasižiūrėk darbus žmonių prieš 2metus - pagal mapingo stilių galėdavai autorių pasakyt - dabar xuj suprasi kas čia kūrė - užsirašo nicką ir jau maperiu skaito save....

Rimtas Kentas

(redaguota)

Nick'as čia ne pričiom, kiekvienas turi savo stilių, šiuo atvėju jis yra venodas, tik kiekvienas tą objekta panaudoja kitaip. Prieš du metus, tokiu mapperių daug nebūdavo. Ir kokie ten mappai būdavo ? Tvoros su vazonais prie durų ? Čia iš unikaliu labai senu GM galima atspėti, kad nieko gero nebūdavo. Įdėju kiekvienas turi, tik dauguma jas kopijuoja iš kitų, retas kaškas savo sugalvoja bei padaro. Nemanau, kad dabar visi yra šudai, tesiog mada keičiasi, tenka priprasti prie jos.

Redaguota , nario Quel - R `

Supranti čia ir bėda - mados nėra, tiesiog kažkas kas čia forume daugiau pažysta patalpina savo bevertį darbą, tos visos jo pažintys surašo koks gražus ir nuostabus darbas, o tada jau prasideda kopijavimas....

Nieko nesakau, taip tikrai yra kas dar sugeba kažką gražiau padaryt, tačiau tai tik pavieniai darbai.

Negana to viskas daroma tik dėl pinigų - projektams, kad sužibėt ir patekt į projektai (na, o tai vėl yra tik dėl $), o čia jau bėda, kadangi jūs iš kažkokio kompiuterinio žaidimo tikitės vos ne antro gyvenimo.

Pagrinde maperis ir turi padaryti tą žaidimą gražesnį, tokį, kad žaidėjui trauktų akį, kad jis žaidžiant jaustūsi geriau nei realiai. Turi sukūrt gražesnę aplinka, o ne kažkokią monotonišką šššššš....

Nepastebėjai, kad krito samp populiarumas per pastaruosius metus? Nežinai kodėl? Todėl, kad visi sugalvojo sukurt savo šūdinai kopijuotus serverius.

Tad tu pagalvok ar betkas nukopijavęs mapo idėją gali tapt maperiu?

Paklausk pas dabartinius maperius kas yra sudėtingiausia mapinge, man net pačiam pasidarė smalsu, ką jie atsakytų...

Rimtas Kentas

Man mappinge svarbiausia yra vaizduote, kaška suvirškinti, kad būtu nemtytą. O tada daryti tai gražiai, kaip tu sakiai ''Akiai taukianti vaizdą''. Taip sutinku, dauguma dirba čia dėl pinigų, kad patekti kaškur. Krito Sa:Mp'as lietuvoje, kadangi prasidėjo eiliniai kopijavimai, tesiog paleidžia ant hosto ir viskas, reklamuoja. Pinigai čia daug kam reikalingi. Bet tarpų jų manes nėra, negiriu savęs, tesiog sakau, kad į jokį projektą neinu, man jau siūlę, bet nesutikau. Dirbu sau ir malonumui, kad turėčiau kuom pasidžiaugti Sa:Mp srytije.

Nepatingėjau, peržiūrėjau visus darbus ir susidariau įspūdį, kad tu tuščiai čia save giri, kaip "Tikrą" mapperį. Kaip tu sakai prieš tą pusmetį jau buvo mappinimui suteiktos tokios galimybės, apie kurias matau tada tu net uostyt neuostei. Aš pats prieš ~10 mėnesių jau mokėjau su retextūrom dirbti, o tu tik su original objektais stumdeisi ir vyliesi, kad tu esi pradidinkas modernesnio mapp stiliaus? Atsiprašau..

Super... Tu gal debilas? Paskutinė mano pamoka buvo kaip iš mta trinti objektus orginalius (tai buvo berods 1.3 versijoj) tai tu supranti, kad tu dabar matai ir mano darbus kurtus prieš 2metus ir prieš paskutinius 1metus.

Paskutinis projektas prie kurio dirbau buvo LNP - pasidomėk kada jie baigė savo darbus.

Aš mapint mečiau dar tada kai tu nežinojai kas tas mta yra.

Retexturos nėra mapinimas - tai yra optinė iliuzija, daug sunkiau yra kažką su originaliais objektais padaryt...

Rimtas Kentas

Super... Tu gal debilas? Paskutinė mano pamoka buvo kaip iš mta trinti objektus orginalius (tai buvo berods 1.3 versijoj) tai tu supranti, kad tu dabar matai ir mano darbus kurtus prieš 2metus ir prieš paskutinius 1metus.

Paskutinis projektas prie kurio dirbau buvo LNP - pasidomėk kada jie baigė savo darbus.

Aš mapint mečiau dar tada kai tu nežinojai kas tas mta yra.

Retexturos nėra mapinimas - tai yra optinė iliuzija, daug sunkiau yra kažką su originaliais objektais padaryt...

Pirmas dalykas, tai be keiksmų, aš mandagiai išdėščiau savo nuomonę bet jei esi šikna prašom. Antras dalykas, tu nihuja nežinai kada aš sužinojau apie MTA, ir tikrai galiu pasakyt tavo kurti MTA darbai kad ir kaip sakai prieš du metus, vistiek man atrodo hujovi. Kiek tu nori tiek teisinkis.

Būtent kaip ir sakiau... Su tais naujais objektais gali dirbt betkas, jiems nereik daug išmonės ar kažkokių unikalių idėjų, užtenka tiesiog dėlioti tvarkingus, gražus objektus, kurie padaryti būtent tam, reiškias tu net neįsivaizduoji kaip daug lengviau yra dirbt su tais 0.3e objektais nei su originaliais.

Reiškias aš ir vėl įrodžiau, kad esu teisus, nes talentas yra su originaliais objektais kažką padaryt, o ne su tais naujais... ^_^

Rimtas Kentas

(redaguota)

Būtent kaip ir sakiau... Su tais naujais objektais gali dirbt betkas, jiems nereik daug išmonės ar kažkokių unikalių idėjų, užtenka tiesiog dėlioti tvarkingus, gražus objektus, kurie padaryti būtent tam, reiškias tu net neįsivaizduoji kaip daug lengviau yra dirbt su tais 0.3e objektais nei su originaliais.

Reiškias aš ir vėl įrodžiau, kad esu teisus, nes talentas yra su originaliais objektais kažką padaryt, o ne su tais naujais... ^_^

Žiurint ką tu vadini ''Naujais'' ? Tas sienas ? Daugiau nieko naujo mappinge daug kas ir nenaudoja. Talento čia nereikia. Čia reikia fantazijos kropštūmo. Kiekvienas gali mappinti, kam fantazijos ribų nėra. Tad čia talento nematau ...

Redaguota , nario Quel - R `

Na taip, aš irgi panašiai galvojau kai pradėjau savo karjerą. Tačiau su laiku supratau, kad tos unikalios idėjos, tas krupštumas, tie dalykai kurie patraukia akį - supratau, kad tai ir yra talentas.

Tad čia tiesiog asmeninė samprata ir jei manai, kad tai nėra talentas, tai nereiškias, kad tai negali atrodyti kaip talentas man. :)

Rimtas Kentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...