Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.deson.lt - MineCraft serveris!


Ignotas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3844 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.lt lankytojai.

Taigi norėčiau pranešti jog svaitės bėgyje planuojamas startas serverio kuris pradžioje turės

RAID bei SURVIVAL/RPG stiliaus serveriukus.

Serveriai bus su skirtingais įskiepiais (plugin'ais), skirtingais žemėlapiais, skirtingais daiktais ir t.t.

Pirmą kartą atvykę į mūsų serverį jūs atsirasite lobby pasaulyje, kuriame bus surašyta smulki serverio informacija.

Iš lobby galėsite nukeliauti į Raid ar Survival/Rpg stiliaus serverį. Tai bus tik jūsų pasirinkimas.

Žinoma mirę su daug daiktų, supykę, ar atsibodus vieno stiliaus serveriui galėsite pakeisti jį į kitą.

Startuosime su 2 stilių serveriais - Raid, Survival/Rpg. Tačiau ateityje planuojama jei atsiras pinigėlių nupirkti tokį VPS'ą kuris atlaikytu daugiau nei tik 2 stilių serverius, tai priklausys tik nuo jūsų, jei jūs žaisite ir matysime jog serveris nusisekė bandysim jį tobulinti kiek begalėdami. Planuojama sukurti PRISON bei Sky-Block stiliaus serverius, o gal net kažką įdomiau. Tačiau kaip minėjau ankščiau tam reikia galingesnio VPS'o todėl manau tai užtruks..

Serveriukai jau užmauti ant VPS'o, tačiau dar reikia sutvarkyti, surasti visas klaidas kitaip sakant bug'us, kad jums būtų maloniau žaisti. Bei dar ko trūksta tai būtų - serverio svetainės. Svetainė nebus labai gera tiesiog paprastas forumas kuriame galėsite bendrauti, sužinoti informacija ir pan. Kadangi manome visas veiksmas vyks serveryje, o ne forume.

Raid stiliaus serveriukas, kas tai?

Šis stilius manau nelabai žinomas. Taigi šio stiliaus serveryje, tik pradėję žaisti galėsite eiti kasinėtis, parduoti iškasenas, keltis laipsnius(rank) ieškotis faction, statyti įvairiausius pastatus eiti kovoti su kitais žmonėmis, slėptis nuo kitų žmonių urvuose, faction'uose ir panašiai. Kadangi šiame stiliuje yra tik 1 apsauga, tai būtų faction. Tačiau jį susikurti reikia pinigų, todėl jūs neturėdami pinigų galėsite ieškoti ir bandyti prisigaulsti pas kitus į faction. Šis stilius trumpiau pasakius yra plėšikavimo, žudynių žaidimas. Taip pat galėsite bandyti tapti stipriausiu, bandyti turėti daugiausiai galvų serveryje, kadangi nužudydami žmogų jus turėsite galimybę gauti jo galvą. Daugiau apie laipsnius sužinoti galėsite parašę komandą /laipsniai. Serveryje taip pat veiks TNT ir Creeper'io sprogimai. Taip pat už praleistas 4 minutės serveryje jus gausite 1 serverio pinigą, galėsite atsiimti tam tikroje vietoje.

Survival/RPG stiliaus serveriukas, kas tai?

Šis stilius manau daug kam žinomas. Šio stiliaus serveryje, tik pradėję žaisti galėsite eiti kasinėtis, parduoti iškasenas, keltis laipsnius(rank) ieškotis faction, statyti įvairiausius pastatus eiti kovoti su kitais žmonėmis ir panašiai. Pasikėlę aukščiausia laipsnį galėsite tiesiog žaisti siekdamas būti turtingiausiu ar populėriausiu žmogumi serveryje. Tačiau nemanau jog greitai pasikelsite aukščiausią laipsnį, kadangi tai kainuos gan daug pinigų, kad gautumėte jų galėsite pardavinėti žmonėms įvairiausius užburtus(enchant) daiktus ar kažką tokio. Taip pat galėsite parduotuvėje pardavinėti iškasenas kurias žinoma gausit kasinėdami. Taip pat už praleistas 4 minutės serveryje jus gausite 1 serverio pinigą, galėsite atsiimti tam tikroje vietoje. Taip pat šiame stiliuje bus galimybe apsisaugoti namus su komanda /res ir auksiniu kirvuku. - Jis bus duodamas tik pradedant žaisti ar pardavinėjamas spawne. Bei skrynias, krosnis ir panašius dalykus su komanda /c private. Na tai ką aš čia parašiau tai tik žodžiai viską galėsite patirti užsukę į mūsų serverį.

Serverio pastatai.

Survival spawnas,

Raid spawnas,

Lobby spawnas,

[kuriamas]

Serverio Puslapis,

www.deson.lt

__________________________

Serverio geležis,

VPSnet.lt

RAM: 7168 MB

Vieta: 50 GB

Srautas: neribojamas

Pralaidumas: 130 Mbps

CPU: 9 GHz nuo Intel i7

OS: Linux

Savarankiškai valdomas

___________________________

Serverio Skaičių IP adresas

77.241.198.178

Serverio Raidinis IP adresas

Mc.Deson.lt

Na, o daugiau sužinoti galėsite užsukę į serverį!

Laukiami visi! Tiek dideli, tiek maži!

Redaguota , nario Ignotas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3844 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...