Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[Bukkit][24/7][PVP/RPG]---->DarkAges


jonas2422

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cbfc28cdb754b607abf1d59c85eb8963476.png

Serverio pavadinimas: DarkAges

Serverio stilius: PVP/RPG

Serverio IP'as: 77.241.206.12

Serverio veikimo laikas: 24/7

Serverio versija: 1.6.4

Serverio sunkumo lygis: 3

Serverio tinklalapis: neturime

Serverio kalba: LT/EN

Serverio perspektyvos: Surinkti kuo daugiau žaidėjų.

Apie Serverį

Taigi pradėsiu nuo to, kad nesmerktumėte serverio (vienadienis ir t.t.(nes to nėra)). Blogas nuomones pasilikite sau :). Serveris yra PVP/RPG stiliaus, aišku PVP paremia towny pluginas (tai reiškia, kad serveryje bus miestų kovos). Bet taip pat serveri turi ir RPG elementų kaip kasinėjimosi, žvejybos ir t.t. lygius. Serveryje nėra jokių apsaugos pluginų, vienintelis būdas gyventi ramesnį gyvenimą šiame serveryje yra įkurti arba įstoti į frakciją. (Na aišku yra LWC pluginas kuris leis jums užrakinti jūsų duris ar skrynias). Manome jog taip pasėksime didelį veiksmo lygį ir žaidėjams nebus nuobodu. Turbūt galvojate kodėl man eiti į šį serverį jei Lietuvoje tokių pilną ir net geresnių, na į šitą klausimą turiu porą atsakymų :) - subrendusi ir protinga administracija pasirūpins jūsų bėdomis bet kurią akimirką. Vyks daug eventų, kad dar labiau užimti jūsų laiką na ir daug įvairių mini game kaip spleef arena, mob arena. Jei dar neatsakėme į jūsų klausimą turite užeiti į serverį ir viską patirti (patiks ne patiks, nežinau juk neįmanoma įtikti visiems žmonėms).

Kuo tikimės iš jūsų?

Iš jūsų mes tikimės aktyvaus ir gero žaidimo. Norime, kad kviestumėte savo draugus ir laikytumėtės taisyklių, kad nežlugtų serverio tvarka. Savo klaidų pripažinimo (adminai visados pripažysta savo klaidas). Žaistumėte sąžiningai, nepasitelktumėte įvairių programėlių. Kitaip sakant administracija jus gerbs ir mylės jei jūs nepiknaudžiausite serverio klaidomis ar kuom nors kitu.

Serverio problemos

Na turbūt visi galime pripažinti, kad nieko nėra įdielaus, tuom norime pabrėžti, kad serveryje yra klaidų, kurias administracija stengiasi ištaisyti (kartais galime paprašyti ir labiau patyrusių žmonių pagalbos ir jiems rasime kuom atsilyginti). Serveris dar nėra labai pilnai paruoštas, bet žaidėjus jau norime įleisti į serverį ir apsiprasti su juo. Serveris nėra Lietuviškas, nes serverį norime pritaikyti ir užseniečiams.

Anketa bus pildomas :).

Redaguota , nario jonas2422
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...