Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai taigi ieškau minecraft projekto serverio kuris būtu ne eilinis, ne poros dienų,Kad turėtu .lt domeną ir gera vps serveriui arba minecraft hostinga.O aš esu weberis,builderis,bei plugineris ir tikrai esu neblogas tad manau galėtumėm sukurti nebloga serverį,susidomėjai? parašyk į skype freestulo arba rašyk čia į komentarus

35a5b8dbc3ec4222b330473503685fd6987.png

Tu naras pūsk *Myliu SuperGames.lt* iš čia MAURAS.Žmogus ieško projekto ,o tu su savo nereikalingais komentarais gali čiuožti iš čia!

oj jus.... Ateinat į tema pasikoliot... Galit abudu valint iš čia.

prisidėčiau prie minecraft projekto. Moku konfiguruoti pluginus,statyti,minimaliai su ps, minimaliai su svetainem, bet su svetainem greit mokausi. Bei moku kurti video. Daugiau informacijos į a.ž. arba skype - songokiux2

Aš tik žmogui paaiškinau.LAISVAS

Daune mažink šriftą, mes ne tokie akli kaip tu. Netavo problemos,netavo temą, taip kad tu čia neturi teisės kamnors aiškint.
  • Neigiamai 1

prisidėčiau prie minecraft projekto. Moku konfiguruoti pluginus,statyti,minimaliai su ps, minimaliai su svetainem, bet su svetainem greit mokausi. Bei moku kurti video. Daugiau informacijos į a.ž. arba skype - songokiux2

Skaityk ką jis moka.Matosi ,kad aklas.

Matosi, kad kažkam reikėtų pasimokyt elementaraus mandagumo.

weberis,builderis,bei plugineris ir tikrai esu neblogas

Nematau nei vieno web pavyzdžio (PHP-fusion nesiskaito), nematau nei vieno statinio pavyzdžio, nematau nei vieno sukurto ir kažkur paviešinto plugino. Ir jis dar sako, kad yra neblogas?

• Teigiamai 1
banner.png

Matosi, kad kažkam reikėtų pasimokyt elementaraus mandagumo.

Nematau nei vieno web pavyzdžio (PHP-fusion nesiskaito), nematau nei vieno statinio pavyzdžio, nematau nei vieno sukurto ir kažkur paviešinto plugino. Ir jis dar sako, kad yra neblogas?

Dėl visos kitos info į skype ir nežadu dėt tu visokių paviždžiu reikės į skype parašys
35a5b8dbc3ec4222b330473503685fd6987.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...