Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Apklausėlė apie IP adresus  

63 balsai

1. 1. SITUACIJA: Sukūriau serverį, tačiau pats į jį prisijungti galiu, o draugai negali, nes jiems rašo, kad serveris neveikia, nors jis ir būna paleistas. Man sakė, jog pas mane namuose yra tik vidinis IP adresas, todėl serverio negalėsiu kurti, ar tai tiesa?

• Taip, tiesa. (Savo nuomonę pagrįsiu komentaruose)
    • Ne, netiesa. (Savo nuomonę pagrįsiu komentaruose)

Recommended Posts

Na, apklausą manau laikas baigti.

Labai gaila, kad šitoje temoje prasidėjo kai kurių vartotojų diskusijos tarpusavyje, ko gražiai prašiau nedaryti vien dėl to, kad vėliau galėčiau visgi pasakyti, kas teisūs, o kas nusišneka.

Bet trumpai tariant šitie asmenys visiškai nieko neišmano apie serverių kūrimą ir jais geriau būtų tiesiog nepasitikėt:

O labiausiai man patikę atsakymai, kurie parodo visišką kvailumą ir nesugebėjimą skaityti:

Ieik i tinklapi manoip.lt ir bus parasyta ar isorinis ar vidinis, jeigu vidinis reiskus kad serveris neis, o jei isorinis serveris veiks.. bet isviso geriausiai serveri junkti ant hosto o ne per pc savo :)

Jei paleidi per hamachi ir pas tave yra firewals ar kazkas panasaus ta apsauga parasyk i pm padiesiu.

Paprasčiau galima serverį kurti per hamachi, o draugus pridėti į savo hamachi room

Kai žiaurumo klausimas :D. Tai aišku galima, galima ir apskritai interneto neturint, juk dėl to serveris netaps kokiu nors neveikiančiu... Aš neesu tikras, bet man rodos IP adresas neturi visiškai jokios įtakos serverio prieinamumui iš išorės, dažniausiai jis tampa neprieinamas dėl 25565 port'o nesuteikimo, arba dėl to, jog jį blokuoja firewall apsauga, o visa tai galima ištaisyt nedarant visiškai nieko kas susiję su IP adresu. Na bet kaip sakiau, tam jog kurtum serverį, aplamai IP adreso nereikia...

Jeigu vidinis ip vistiek gali kurti, pirmiausia reikia kurti per localhost, poto gali nusipirkt hosta,vps ir ant ten paleisti serveri kad kiti žmonės galetu užeiti, arba tiesiog hamačhi.

Teisingiausias atsakymas:

Ne, tai netiesa. Vidinis interneto protokolas yra suteikiamas visiems kompiuteriams be išimties. Jį priskiria Rauteris (Router) visiems prie jo prijungtiems aplinkiniams įrenginiams (spausdintuvai, kompiuteriai, tavo mamos nuotolinė indaplove (nah, just kiddin (bat this iz possibllee))) ir nesvarbu ar Rauteris gauna internetą iš skirstytuvo. (Tai tas aparatas prie kurio jungiamas rauteris (jei kalbam apie šviesolaidi)) ar ne. :lol:

.....

Kadangi jau turime vidinį interneto protokolą - laikas trumpai pakabėti apie išorinį: išorinį IP adresą suteikia interneto tiekėjas ir visi kas gali pasiekti internetą jį turi. Jis tau reikalingas tam jog kiti esantys toliau nei prie rauterio prijungti įrenginiai galėtu pasiekti tavo kompiuterį.

Else: Jei pavyksta naršyti google'je - tai reiškia jog jį jau turi! :blink:

.......

Tačiau ta dar nereiškia jog gali savo serverį padaryti prieinamą kitiems nes... Maždaug ~~~90% interneto naudotojų gali susikurti savo mini serverį, savo kompiuteryje ir jį sėkmingai padaryti prieinamą kitiems. (pvz:. žaidėjams)

.......

Kad ir ką besakytu tas asmuo - juo nebe pasitikėk - jis melagis yr. Ein ta serverį, kurt ein - tik reik mokėt. :lol:

......

Ps. Fuck this shtt, i tried. Pradėjau rašyt ir nebeturiu laiko pridėti ir patobulinti posto ir šiap pavargs...

Trumpai tariant didžioji dalis tų, kurie čia skelbiasi suteikiantys didžiausią pagalbą visiems ir padedantys augti šūdserverių kiekiui, nieko neišmano.

Dėkui tiems, kurie parodė savo entelekto lygį :)

banner.png

Na, apklausą manau laikas baigti.

Labai gaila, kad šitoje temoje prasidėjo kai kurių vartotojų diskusijos tarpusavyje, ko gražiai prašiau nedaryti vien dėl to, kad vėliau galėčiau visgi pasakyti, kas teisūs, o kas nusišneka.

Bet trumpai tariant šitie asmenys visiškai nieko neišmano apie serverių kūrimą ir jais geriau būtų tiesiog nepasitikėt:

O labiausiai man patikę atsakymai, kurie parodo visišką kvailumą ir nesugebėjimą skaityti:

Teisingiausias atsakymas:

Trumpai tariant didžioji dalis tų, kurie čia skelbiasi suteikiantys didžiausią pagalbą visiems ir padedantys augti šūdserverių kiekiui, nieko neišmano.

Dėkui tiems, kurie parodė savo entelekto lygį :)

Vienam ir paskutiniajam kartui atsakem. Servus kurti gali visi.

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

Start>Cmd> ipconfig

išmes kažką panašaus į šitą:

Windows IP Configuration

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

Link-local IPv6 Address . . . . . : fe**::***f:***b:*f**:a***%**

IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1**

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.*

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.*

http://192.168.1.1

Prie portu irasom IPv4 Addresa.

Koks tilkslas šitos temos? Kam tau rūpi kas žino kas ne? Servery laikyti namuose vistiek bloga mintis yra, o VPS,VDS dažniausia gauna išorinius.

Namuose laikyti serverį kaip tik yra gera idėja. Jei tam gali skirt resursų ir pasistatyt tam skirtą dėžę.

Moki tik už elektrą ir internetą, vienintelis turi prieigą prie duomenų ir gali nesukt sau galvos dėl to.

Man rodos tu nelabai supranti, kas yra išorinis ir vidinis IP adresai, kad sugebi pasakyt tokį dalyką kaip "dažniausiai gauna".

Šios temos tikslas? Hm, pasitikrint savo žinias ir parodyti, kurie forumo protai iš tiesų nieko neišmano.

banner.png

Namuose laikyti serverį kaip tik yra gera idėja. Jei tam gali skirt resursų ir pasistatyt tam skirtą dėžę.

Moki tik už elektrą ir internetą, vienintelis turi prieigą prie duomenų ir gali nesukt sau galvos dėl to.

Man rodos tu nelabai supranti, kas yra išorinis ir vidinis IP adresai, kad sugebi pasakyt tokį dalyką kaip "dažniausiai gauna".

Šios temos tikslas? Hm, pasitikrint savo žinias ir parodyti, kurie forumo protai iš tiesų nieko neišmano.

Nu bet koks tikslas tau čia aiškintis kas išmano, kas ne? Čia tas ką nors pakeis ar kaip? Kas nežino gali internete pasiskaityt yra paaiškinta apie visa tai, o aš deje žinau kas yra išorinis ir vidinis ipas, tad prašom nesamonių nerašyt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...