Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar noritę,kad kelčiau daugiau informacijos  

49 balsai

1. 1. Ar noritę,kad kelčiau informacijos.Ar dingti man iš šio forumo.

• Kelti
      28
    • Nekelti
      1
    • Eiti iš šio forumo.
      20

Recommended Posts

(redaguota)

Visus norimus GTA V misija galitę rasti >>

SPAUSTI ANT UŽRAŠO

Įdomius vaizdelius iš GTA V >>

SPAUSTI ANT UŽRAŠO

Kita informacija (Easter Egg,Money making,How get cars ant many mors) >>

SPAUSTI ANT UŽRAŠO

---------------------------

Mačiau ,kad apie manę sužinojoje,bet kam tai rūpi?

Ką aš jums blogo padariau?

---------------------

Aš jums darau kaip tik geriau kaip tik daugiau informacijos ir kaiptik būtu smagiau jums.Tad pagalvokitę apie mane,neesu prasikaltes šiame forume,nieko jums nepadaręs.Esu pats Žaidimų Balso didelis gerbėjas,bet kaiptik aš jį platinu.

Beto aš del jūsų stengiuosi,kad jums būtu įdomiau,bei geriau.

Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę.

Redaguota , nario Žaidimų Balsas
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 3

Manyčiau neturėtu kilti klausymas „kelti ar ne kelti“, aišku kelti !

94471261aca0b9072b8f3080fe285fd5931.jpg

I'm not the BEST.. I just believe that i can do things that people think ar impossible

Anderson Silva     

Taip ir galvojau jog esi apsišaukėlis dar man siūliai reklama video reportaže už pinigus o tai įrodo jog būtum apgavęs :)

Negražu apsimetinėti tuom kuom iš tiesu nesi.

Kas gi pirmas paprašė? ,o gi tu.Aš būčiau padaręs,pinigų neėmęs nes ir taip nieko nenusipirkčiau nes ne Lietuvoje gyvenu.Beto norėčiau išgirsti ir tavo nuomonę apie mane.Ar man pasilikti ar išeiti iš šio forumo.

Kas gi pirmas paprašė? ,o gi tu.Aš būčiau padaręs,pinigų neėmęs nes ir taip nieko nenusipirkčiau nes ne Lietuvoje gyvenu

Ar man pasilikti ar išeiti iš šio forumo.

Na taip aš parašiau nes biški tikėjau jog esi tikrasis ŽB,bet deje ne tai kaip būtum padaręs ?

Na nežinau ar tau kelti ar ne,bet bent jau nick pasikeistum nes kiti galvoja jog esi tikrasis ŽB ,o tie nariai kaip mačiau rašė jam per fb ar lankosi čia tai vat.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Jeigu nebūtum įrodynėjęs, jok esi ŽB, kad tu tikrasis ir t.t. Tai būtų nieko tokio, bet man nepatiko tai, kad tu visus bandei įtikinti, kad tu ŽB, nors tu visai nei ne ŽB.. Galėjai iškarto pasakyti visą tiesą, ar tu tikėjais, kad pasakius, jok esi ŽB tave visi čia ant rankų nešios? Jau pačiam pirmam tavo post'e aš pasakiau ''Čia net ne ŽB''. Gali toliau kelti naujienas, už tai tavęs niekas nemuš, bet būk tuom, kuo esi, net nežinau, ar kažkaip nick'ą papildyk, ar parašą, ar dar ką. Bet tai ką tu padarei labai žema, bet smerkti dėl to irgi nėra protinga, so, sėkmės ir laukiam ką gi čia naujo dar įkelsi.

• Teigiamai 1

Jeigu nebūtum įrodynėjęs, jok esi ŽB, kad tu tikrasis ir t.t. Tai būtų nieko tokio, bet man nepatiko tai, kad tu visus bandei įtikinti, kad tu ŽB, nors tu visai nei ne ŽB.. Galėjai iškarto pasakyti visą tiesą, ar tu tikėjais, kad pasakius, jok esi ŽB tave visi čia ant rankų nešios? Jau pačiam pirmam tavo post'e aš pasakiau ''Čia net ne ŽB''. Gali toliau kelti naujienas, už tai tavęs niekas nemuš, bet būk tuom, kuo esi, net nežinau, ar kažkaip nick'ą papildyk, ar parašą, ar dar ką. Bet tai ką tu padarei labai žema, bet smerkti dėl to irgi nėra protinga, so, sėkmės ir laukiam ką gi čia naujo dar įkelsi.

Dėkui tavo nuomonė labai svarbi.Dėkui,kad supranti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...