Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O kaip mano uŽsakymas?

Dydis:250x250

Spalvos: Pamiksuok pats.

Foto: Kokia mergina arba žinomas žaidimų veikėjas (Kaas iš FC3 ar Soup, Yuri, Price iš COD)

Tekstas: RamončiksProductions

Subtekstas: -

Pastabos: - Norėčiau pamatyt kokybišką darbą, už jį duosiu daugiau repų :3

Duok normalią nuotrauką man :D Nes nerandu normalios :) Bandžiau asmenine rašyt, bet rašo, kad negali naujų sms priimt :)

• Teigiamai 1

Duok normalią nuotrauką man :D Nes nerandu normalios :) Bandžiau asmenine rašyt, bet rašo, kad negali naujų sms priimt :)

Nesvarbu gi, pajemi kokį HD wallpaperį ir patrumpini pakankamai, gali būt COD MW personažai, gali būti kaip dabartinis mano avataras, tik reikia 250x250 kad leistų dėtis į YouTubę.

Foto: paveikslelio nereikia tik baltas fonas

Pastabos: Cia pavizdys kuri bandziau su paint nupiesti :Dhttp://www.part.lt/img/456219623ec0a3a37caf3c53bb02598e249.png tai va toki koks yra paveikslelije tas 2 raides MA padaryti taip kaip nupiesiau plonas ir su tarpeliais tarp tu pagaliuku. Viskas turi buti vidury lapo . ir po apacia to MA parasyti MANGE kaip paveiksliuke irgi plonom raidem. Noreciau kad spalva butu sidabrine truputeli tokia spindinti. O tos M ir A raides butu sujungtos kaip paveiksliuke.

Tekstas: MA

Subtekstas: MANGE

Dydis: 1366x768 didzio .

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...