Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Visgi valve jau gan senai pradėjo dirbti su naujuoju V3 grafikos varikliuku. Ir jie senai jau galvojo apie tikrai pasisekusi žaidimą half life, manau tikriems half-life žaidimu serijos fanams čia nenaujiena ;D

Gaila jog paskubėjo šiek tiek su counter-strike global offensive kadangi jį taipogi galėjo išleisti ant v3 varikliuko.

Nes dabar counter-strike global offensive daug kuo primena counter-strike source

Nu o dabar tik tikėkimės jog valve dar karta nenuvils savo kūriniu.

Redaguota , nario ReBoy

Visgi valve jau gan senai pradėjo dirbti su naujuoju V3 grafikos varikliuku. Ir jie senai jau galvojo apie tikrai pasisekusi žaidimą half life, manau tikriems half-life žaidimu serijos fanams čia nenaujiena ;D

Gaila jog paskubėjo šiek tiek su counter-strike global offensive kadangi jį taipogi galėjo išleisti ant v3 varikliuko.

Nes dabar counter-strike global offensive daug kuo primena counter-strike source

Nu o dabar tik tikėkimės jog valve dar karta nenuvils savo kūriniu.

Grafika tagu būna kaip ir hl2 lost coast (ten patobulintas truputį varikliukas) Aš iš tiesų ne dėl grafikos noriu jo, o dėl istorijos, būtina sužinot kaip baigiasi žaidimas!

Guest gamerx

Aš turbūt vienintelis žmogus čia nežaidęs Half-Life :D

EInam išpažinti nuodėmių, ir aš nežaidęs nei karto :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...