Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pasiūlymas vertas didelio dėmesio (Daugiau senbuviam, kurie atsimena senus supergames.lt laikus)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai pat reikėtu reputacija pakeisti jog norint duoti reputacija teigiama ar neigiama reikėtu prarašyti priežasti,nes čia botai man sudėjo -REP už tiesos pasakyma ;D

APSIVERKIAM.

gražinkit flt visgi smagiau bus pirkt avatarus, parašus, o dėl rep išviso išimti šiame forume ji nereikalinga, arba įdėti į foruma 1 IP registracija ir tiek.

Guess who's back

APSIVERKIAM.

gražinkit flt visgi smagiau bus pirkt avatarus, parašus, o dėl rep išviso išimti šiame forume ji nereikalinga, arba įdėti į foruma 1 IP registracija ir tiek.

Patupiam kampe ir patylim.

Dzin tie -REP ar +REP vistiek už juos nieko nenusipikrsi ir jie naudos jokios neneš kaip senam forume,o dabar dzin nariui uždeda jam daug -rep susikurė acc nauja ir prisideda daug +rep :)

Medaliai žinau jog bus,dėl flt dar niekas nežinoma.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Patupiam kampe ir patylim.

Dzin tie -REP ar +REP vistiek už juos nieko nenusipikrsi ir jie naudos jokios neneš kaip senam forume,o dabar dzin nariui uždeda jam daug -rep susikurė acc nauja ir prisideda daug +rep :)

Medaliai žinau jog bus,dėl flt dar niekas nežinoma.

Guliu lovoje ;)

FLT REIKALINGI IR MEDALIAI, REP GALIT IŠIMT.

Guess who's back

(redaguota)

Turiu Pasiūlyma, Jog reik gražinti senaji supergames.lt, tikriausiai senbuviai pamenat kai buvo FLT, visi bandydavo ju gauti, darydavo kitiem GFX, parduotuves gfx buvo, ir šiaip už kitokius darbus FLT dalindavo, labai geri laikai, senoji forumo versija žymiai geresne buvo už šitą, daug nariū išėjo dėl to kad ši versija pasirode apgailėtina, ir taip tai tiesa 100proc., naujieji nariai, kurie nemate senos versijos, aš esu tikras, jums patiktu, nes ten ne tik atsakinėtumet i temas, o ir Forumo Litus užsidirbtumet, kiti matytu kiek turit, top turtingiausiu nariu budavo kurie daugiausiai FLT Turi (FLT - Forumo Litai). Na kiek aš pripasakosiu,

PAKELKIME NE TIK DVI RANKAS, BET IR KOJAS VISOM KETURIOM IR ATSAKOM I TEMA KAD REIK GRAŽINTI SENAJA VERSIJA!!!

Pas mane forume yra tiek FLT tiek medaliai. Dedant reputaciją, reikia įrašyti priežastį. Viskas puikiai veikia, smagaus naudojimosi. Ir administracija, nemala šūdo kaip čia, atsiprašant.

Nuoroda: JustGames.lt

Redaguota , nario Mantvi5

Matai.. Seniesiems nariams patiko senasis forumas, dabar senų narių vos keletas. O naujiems, reikia kitokio, ne seno forumo, vos tik pakeitėm taip, kaip dabar yra , lankomumas daug kartų šoktelėjo į viršų :) Todėl negražinsim senojo forumo, o eisim vis pirmyn :)

Kas sako jį keist? Jibanuta sistemėlę 10minučių darbo įrašyt? - Senų narių pilna ne vienas ir ne du.

Pas mane forume yra tiek FLT tiek medaliai. Dedant reputaciją, reikia įrašyti priežastį. Viskas puikiai veikia, smagaus naudojimosi. Ir administracija, nemala šūdo kaip čia, atsiprašant.

Nuoroda: JustGames.lt

Bet pas jus irgi logikos ner registracijoj, kam deti patvirtinima el pasto, jei kodas yra kurio botai neivestu ? :DD. Nesiregistravau, nes tingejau eiti patvirtint i el pasta.

Smagu būdavo, konkursai kaip spameris. Medalį turėjau, jog laimėjau spamerio konkrusą. Eidavom pamenu dar per www.labusai.com , tik vėliau pakeitė į supergames.lt . Aš už tai, kad medaliai vėl būtų, FLT vėl būtų. Nes man už FLT sukūrė labai gerą avatarą, pamenu, labai daug man darbų už juos padarydavo žmonės, kaip ir manai būdavo. Darbelis už FLT.

Konkurso SPAMERIS 2010 2 vietos laimėtojas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...