Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4648 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi noriu paklausti jūsų dėl ko žaidžiat ta nusibodusi sa-mp,o neužsiemate kokia nors kita veikla,draugai,kiemas,sportas ar kažkas dar kito ?Pvž aš prieš dieną atsisveikinau su sa-mp kadangi man atrodo jog tai pinigu ir laiko švaistymas veltui, anksčiau sa-mp buvo gal ir įdomus prieš 3 metus kokius o dabar ateini viskas tas pats gaudai šaudai vėl gaudai šaudai tai įdomumo aš nematau :)

Tai vat jūsų ir klausiu koks jūms įdomumas žaisti sa-mp,kadangi SuperGames.lt 90% nariu sudaro sa-mp žaidėjai. Na o aš tikrai džiaugiuosi jog mečiau šituos vaiku žaidimus kadangi dabar galiu daugiau laiko skirti draugams,mokslams ir kitiems užsiemimams,tai pat dabar pradėjau domėtis GFX :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Mečiau, ir džiaugiuosi, dabar prisėlinau prie GTA V, kur nei cento nereikia įkišt, su visom licenzijomis sukišau 185lt, bet tikrai vertą buvo, bei einu dažnai į lauką, seniau sampas buvo toks nerealus, kišdavom pinigus į žaidimą, buvom lyg ligoniai, o dabar atsisveikinau su šiuo žaidimu ir džiaugiuosi, išeinu į lauką daugiau

Džiugiu žinoti,dabar pagalvojus jog man 15 metų tai jau geriau užsiiminėsiu tai kas pravers ateityje ir daugiau mokysiuosi,nors nauda bus :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Pritariu, kad tas sa-mp nusidevėjęs š... Ankščiau prisimenu senus gerus laikus, kai eventai buvo iš poros litų, namą nusipirkt buvo iš ties prabanga, jei važinėji su infernusu būdavai vos ne kiečiausias žaidėjas serve, o dabar, ateini 1 event'ą laimi, tai duoda belekiek pinigų, ir nusiperki viską, net nebeįdomu žaist. Dirbt nebereikia. O ankščiau net ir dirbt darbus malonu būdavo. Dabar čia visokie vaikai prisikūrę milijoną servų kuriuose težaidžia 3 žaidėjai, prirašinėja forumuose naujas serveris, ateini, gauni iškart admin, ir pamatai kad šūdas čia. Serverių pilna, bet nei vieno gero nėra. Pats sampą jau atrodo kaip metai nebežaidžiu.

(redaguota)

Aleksai, kiekvienam kiekvienas žaidimas skirtingai įdomus, tačiau man SA:MP patinka, kadangi tai mano atžvilgiu vienintelis žaidimas (multiplayer) kuriame gali jaustis kaip realybėje bei gali veikti tai ką nori bei tai kas tau suteiktų maloumą siekti kažko. Na aš kai pradėjau SA:MP pas Invision_White - taip ir tebeesu. Su Las-Venturas.LT jau 1 metai ir 9 mėnesiai :)

Be to tokius klausimus siūlyčiau uždavinėti Bumeriui bei Tatutrimui_Juškai kurie jau pilnamečiai, na o mums dar viskas prieš akis

Redaguota , nario 1nTr0
216fa6adf2330aa09b5c5cfc14218831793.jpg

Be to tokius klausimus siūlyčiau uždavinėti Bumeriui bei Tatutrimui_Juškai kurie jau pilnamečiai, na o mums dar viskas prieš akis

Na jie turi serverį, kuris jiems neša nemažą pelną, jeigu jie to serverio neturėtu, tad nemanau, kad ir žaistu jie ta SA-MP. Nors ir taip nemanau, kad per daug jie tame serveryje lankosi, atnaujinimus padaro ir viskas. Visdėlto serveryje tai betvarkė.

Aleksai, kam tas SA-MP dar nenusibodęs tas ir žaidžia, tau kol nebuvo nusibodęs juk irgi žaidei, atėjo ta diena kai nusibodo ir metei. Gal būt ir kitiems SA-MP žaidėjams ateis tokia diena.

Beto dabar visokie vaikai prikuria eilinių serverių ir galvoja, kad pasieks aukštumų. Va tokie ir gadina visą SA-MP'a, nebūtu eilinių serverių, gal tada SA-MP ir būtu kaip buvo prieš 2-3 metus.

Na jie turi serverį, kuris jiems neša nemažą pelną, jeigu jie to serverio neturėtu, tad nemanau, kad ir žaistu jie ta SA-MP. Nors ir taip nemanau, kad per daug jie tame serveryje lankosi, atnaujinimus padaro ir viskas. Visdėlto serveryje tai betvarkė.

Aleksai, kam tas SA-MP dar nenusibodęs tas ir žaidžia, tau kol nebuvo nusibodęs juk irgi žaidei, atėjo ta diena kai nusibodo ir metei. Gal būt ir kitiems SA-MP žaidėjams ateis tokia diena.

Beto dabar visokie vaikai prikuria eilinių serverių ir galvoja, kad pasieks aukštumų. Va tokie ir gadina visą SA-MP'a, nebūtu eilinių serverių, gal tada SA-MP ir būtu kaip buvo prieš 2-3 metus.

Na kaip žaisdavau sarg.lt savininkai ateidavo per dieną pabūna kokį 30min

Na ir dabar jie nežaidžia SA:MP aplamai, ateina juk kaip ir kiti savininkai į serverį, pažiūri, atlieka savo darbus ir viskas. Na nežinau, sarge šiaip visada buvo tokia reguliari tvarka, niekada nebuvo didelio apleidimo kažkokio. O šiaip prieš 2-3 metus taip pat atsimenu buvo daug eilinių serverių, galbūt net daugiau negu dabar :D

logo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4648 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...