Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Norėčiau jum šiandien pristatyti savo projektą kuris nėra dar startaves, bet greitu metu jau startuos. Šiandien aš jum parodysiu pora serverio sistemėlių. Ši tema bus pildoma su vis naujomis ir įdomiomis sistemonis. Serveris dar neturi nė tinklalapio tiesiog nematau esmės jį pirkti kaip serverio dar nėra. Aišku jis tikrai bus ir tikrai vadinsis NLG.LT pažodžiui išvertus NLG reiškia Naujas Lietuvos Gyvenimas. Nors ir pavadinimas atrodo girdėtas bet serveryja nieko nematysite matyto. Serverio vartai atsidarinės su mygtuku ''SPACE'' nebus nebereikalingų komandų ir panašiai. Kaip matėte nuotruokose kai kuriose sistemose parašyta "TEIP" Tita nesamonė jau ištaisyta ir pakeista į normalų žodį "TAIP". Pradėta daryti žaidėjo info lentelė parašius /info jūs matysite savo visą informaciją. Kaip ja padarysiu įdėsiu foto.

Taigi pradėsim nuo serverio matuoklių kurie jus gasdins kiekvieną dieną viršijant greitį. O jai nenorite viršyti greičio turėsite važiuoti lėčiau negu 90km/h.

17d23acdc7e169155613afa56f64c06a184.png

Antra serverio sistemėlė yra verslų arba biznių kaip sakoma kaip pavadinsi taip nepagadinsi. Taigi turėdami verslą jūs gausite tam tikrą suma į min.

326773a44ccb7431cae041a859b97c9c334.png

Nuosavos mašinos komandos būtų mano trečia sistema kurią norėčiau šiandien jum parodyti. Su šiom komandom galėsita mašina apsaugoti nuo vagių išsaugoti mašinos vietą ten kur jūs norite.

e153fed3498d8f28ade606955610710266.png

Nu ką ir ketvirtoji sistema tai kaip ir be jos neymanoma būtų žaisti kiekvienames serveryje. Tai teleportas į San Fierro arba Los Santos miestus.

d9d9dd1e8c779257c72b9f62a125234f97.png

Tai ką atnaujinu temą kaip ir buvau prisižadėjas ir parodaujum dar vieną naują sistemą. Tai penktoji mano sistema būtų namų pirkimo sistema.

921e7c6b6b75eaf0bd8466ba3c027379242.png

Šeštoji serverio sistema. Diržo sistema jį turėsite užsidėti įlipes į pažina o išlipes iš mašinos jis automatiškai atsiseks.

182c633812d1089925bd236349189c7e135.png

Septinta sistema manyčiau gal ir viena iš pagrindinių sistemų kas turėtų būti jūsų serveryje. Taip AFK sistema.

71c31b3174d4b4e4a18ff58f87ac9eda796.png

Tai aštunta ir paskutinė mano šiandienos įkelta sistema tai. Mašinos numerių užsidejimo sistema. Kaip žinome ir realeme gyvenime vardinius numerius gali užsidėti tik pasiturintys žmonės. Taip ir bus serveryje numerio kaina bus 1'000'000-nas serverio pinigų. Galėsite užsirašyti ką norite, bet maksimalus simbolių kiekis yra 8-ni.

a410cc42944eb2f7d6a2af5094288602236.png

Taigi atnaujinu vėl temą ir rodau dar geresnių ir įdomesnių sistemų. Tai būtų mano devintoji sistema. Tai būtų žvejybos sitema aš ja tobulinsiu ir kaip pabaiksiu atnaujinsiu ir parodysiu galutinį variantą.

bda6674ca93b39e730e3acf9be58933b999.png

Dešimtoji sistema tai būtų bankomatas į kurį jūs galėsite padėti ir nusiimti savo pinigus.

58d0b46c2a966d39a4e658c565bd1820571.png

Kreditai ir jų pirkimas.

Taigi kol serverio dar nėra galite kreditus pirkti pigiau. Žinoma jum kils klausimas kiek tas pigiau? O tas pigiau yra 100krd-1lt. Ką jūs už tuos kreditus galėsite pirkti?

1. 4'000XP Taškų kainuos 50kreditų.

2. 200,000Lt kainuos 50kreditų.

3. 1,000,000Lt kainuos 100kreditų.

4. Vip-30dienų kainuos 100kreditų.

5. Admin-30dienų kainuos 200kreditų.

6. Žvaigždučių nusiėmimas kainuos 25kreditų.

Kreditus galite pirkti tik banku. Aišku tai laikina iki tol kol serveris atsidarys. Jūs turėsite iš savo banko kortelės pervesti pinigus į mano banko kortelę. Tai kurie norės pirkti susisiekite prieš pervesdami pinigus su manimi. Rašykite į AŽ, kad nekiltų nesusipratimų ir viską mes susitarsime.

Serveris uždirbo: 55LT

Tai tiek šiam kartui. Ačiū kas būsite su mumis. Stengsiuosi atnaujintis kas dien ir įrodyti, kad šis serveris bus geras. Paskutinis redagavimas 2013-10-16

Savininko kontaktai:

Savininkas: Arnas

Savininko skype: arnas5531

Serveris greitu metu ieškos:

1. Žmogaus kuris užsiimtų mokėtų dirbti su su teamspeak.

2. Žmogus kuris nepavestų ir sukurtų gražų tinklalapį su adresu www.NLG.lt.

3. Žmogaus kuris sukurtų NLGfm kitaip sakant serverio radiją.

Dėl atlygio tarsimės. Skype įrašysiu veliau nes dabar nėra tolko viską kurti kaip serverio dar nėra.

Redaguota , nario Arnixs
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...