Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labai puikiai žinau.

Norbis - eilinis 'kietą' primetantis vaikas, kuris moka tik šūdą daryt ir vaidint prieš kitus.

Noed - 'weberis', kuris apsoliučiai nesupranta PHP/HTML kalbų.

DexinoZ - eilinis riperis, apsoliučiai nieko nesugebantis apart ripinimo ir kitų darbų vogimo.

Kas dar? - Nežinau, manau užtenka šitų pavyzdžių, tai įrodo kad 3/4 komandos yra visiškai nieko nesuprantantys apie projektų kūrimą žmonės.

O dabar isiterpsiu aš , vaikeli tu bent viena pažisti , kad lendi Carlo i šikna tai čia visiem *Myliu SuperGames.lt* , man dabar ir *Myliu SuperGames.lt* kad gausiu ispėjima , nes tu esi visiškas vaikas , riperis :DDD 2 gaujos sistemas pasiemiau , iš to gm kur pats pirkau iš Carlo :D ? tu geriau nejuokink manes vaikine ;DD

O dabar isiterpsiu aš , vaikeli tu bent viena pažisti , kad lendi Carlo i šikna tai čia visiem *Myliu SuperGames.lt* , man dabar ir *Myliu SuperGames.lt* kad gausiu ispėjima , nes tu esi visiškas vaikas , riperis :DDD 2 gaujos sistemas pasiemiau , iš to gm kur pats pirkau iš Carlo :D ? tu geriau nejuokink manes vaikine ;DD

Kiek žinau tu jam skolos nesi dar atidavęs, taip kad tas gm tau nepriklauso.

(redaguota)

Į tokį 'šūdprojektį' nuėjai... galvojau save nors kiek gerbi....

Vpš pats bent " mappini " ar tu bent moki pakelti objektą į orą ? jeigu ne tai graugų - tavo projektai tai šneket toliau ... + Neturėjas tu jų tai kad čia gali net nekritikuot kitų nuaik pakritykout SOC'Ą AR LMG / SARG'Ą / Neišdrisi nes bijai o kodėl dabar funkį pritikuojį kad xujovi mappai ? vaikėli pats mappint nemoki tai tylėk nes apie mappinim'ą nieko tu neišmanai ir vsio .

Redaguota , nario #Frankas
reklama.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...