Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš pačio scripto neparduodu aš tik sakau, kad galiu nupiešti bei pakoreguoti pati koda, kad išgauti gražu monitoriu ;) ( temoje rašau, kuriu, o ne parduodu )

numesk i pm psd šios ft :) o šiaip pati monitoriu pats pasidarysiu :) tik dar pora dalykėliu pasikoreguosiu :)

Redaguota , nario BiFfGuYz
(redaguota)

Cia yra tesiog GD image biskuti pasigooglinkit ir pirkti nereiks ;)

beto geriau atrodys ;) ,nes cia zmogus nemokejo GD image funkcijos ir tesiog img padejo o daugiau HTML,PHP kad roditu duomenys query metodu

Redaguota , nario Spirit

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

(redaguota)

Juokinat žmonės jūs mane, aš su viskuo atiduosiu tiesiog perpiešiu taip, kad priderėtu prie jūsų tam tikro projekto dizaino, tiek cs , samp , mc galiu padaryti kažka panašaus į els.lt monitoriu ir t.t , o tas kur dabartinis tai 5 sek darbas čia kaip pavyzdį daviau jums. :) Bėja tos nuotraukos psd atidaviau iš "Skype" todėl pasidalinsiu ir su jumis.

prasau.psd - 918.3 Kb

Redaguota , nario liutas96

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...