Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4664 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Koks tu atsilikęs, aš negaliu.... jau senai visi mate tuos visus pristatymus lietuviškus. P.S. žmonės jau į youtube video kelia kaip žaidžia per XBOX arba per PS, o tas įkelia pristatyma GTA V. :DDD

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Koks tu atsilikęs, aš negaliu.... jau senai visi mate tuos visus pristatymus lietuviškus. P.S. žmonės jau į youtube video kelia kaip žaidžia per XBOX arba per PS, o tas įkelia pristatyma GTA V. :DDD

Man tu labiau kiauras ... Jis stengėsi kūrė , įdėjo , o tu tik parašei savo gaidišką komentarą be jokios priežasties.

Nesvarbu ,svarbu žmogus kažkiek parodė, žinokite tikrai yra tokiu nesidominčių žaidimais, kurie vien sa:Mpa lošia, ir jiem būtų tai naudinga

Naudingiau manyčiau tada būtų išmokti naudotis "Google" paieškos sistema... Kad ir kaip ten bebūtų... Atsilikęs senai visų matyto video, ar bent jau informacijos pristatytos visai kitų žmonių ir net jų copyright'o nepaisymas - yra tikrai gerokai žema...

• Teigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4664 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...