Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ,čia aš. Forumo administratorius..

Na ką gi, forume mes vėl apturėjome jau ne pirmą , ir ne paskutinį kartą vykstantį scenarijų.. Prie ko tai veda? Kad forumas populiarus, ir reikia šmeižti jo valdžią ? Kam taip daryti ? Gi privilegijų už tai negausi..

Įvyko konflikas, ale aš kažką apgavau. Va , esu pats atrašęs temoje : http://www.supergame...apie-need4cash/

Kodėl daug narių gavo įspėjimus, ir kodėl moderatoriai trynė temas ?

Būtų buvę sukurtą viena rimta tema, ir viskas, o dabar kas buvo ? Mano banko saskaita, vardas, pavardė ? kas dar ? apgavau ir viskas ?\

Viskas būtų okei, bet dabar daug narių nori šmeižti, nes vienas gudročius kažką tai sumastė, ir visi davai po 8 temas , naujų acc krūva.. Visi nuabusti, palikau temą normalią.

Kodėl neparašiau tą pačia dieną ? Nebuvau namie, vakare nebuvo interneto, o jūs matot, kaip gerai dirba moderatoriai, trina negeras temas ir viskas. O jūs dar putojatės. Internetas atsirado šiandien pas mane į pavakarę, iškarto atsakiau temoje.

Kas seni nariai, patys žinot, kaip ankščiau yra buvę.. Nieko čia nepadarysi, visi nori būti aukštai, bet ne visiem lemta. :)

Didelis muilo burbulas, internautai, pasistenkit kitą kartą geriau, nes jau net nebenustebinot :D

P.S. O jeigu rimtai čia jau visi taip tikim, tai lai žmogus rašo pareiškimą, ir visą bylą metą į forumą :D Tada pažiūrėsim, kaip jis čia rašys :D

Guest gamerx
(redaguota)

Pagaliau normaliai paaiškino bent vienas... Ir prasidės šimtas komentarų.. Šiaip nežinau kuo tikėti dabar.. :) Pažiūrėsim kaip bus toliau .

P.S

Kodėl daug narių gavo įspėjimus, ir kodėl moderatoriai trynė temas ?

Jei ne įspėjimas, bet acc deaktyvavimas, kas tada?

Redaguota , nario gamerx
Guest gamerx

Žinau tik tiek jog mano tikrasis accountas buvo už nieką užblokuotas, norint išsiaiškinti situacija. Ir apie kokius tu čia interneto dingimus kalbi, jei vakar buvau prisijungęs...

Na šiaip sakė Įspėjimai sudalinti, bet manajam gamerx159 užblokuotas yra, įspėjimo nerasta lygtais....

O šiaip cycles buvo tą dieną on vakare ir viską galėjo paaiškinti, nes męs keli kūrėm dar temas, o jis arba moderatoriai jas trynė.

Manęs tikrai nebuvo , garantuoju :D skype per tel, arba fb on per tel geriausiu atveju :D

Gi žmonės perka reklamas, niekas nerašo , kad apgavau, Buvau iš Cagsolution pasiskolinęs pingių nesenai, gražinau , paklauskit gi :P

P.S. Dėl įspėjimų man į PM, viską paaiškinu visada, visiem viską parodau.

Tikrai taip, parašiau ir atsakymo negavau.

- Bruno.Damian

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...