Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Ir vėl ieškau weberio... Viena sykį paėmiau vaiką kuris po 3 dienų pasiplovė ištrynes failus.

Kitą kartą per skūbėjima paemiau nevykelį kuris nieko nemoka, tuomet jį pakeičiau į dar viena nevykelį kuris net headerio pozicijos ir panėlių pakeisti nemoka ( nors vadino save pro weber... )

Žodžiu ieškomas weberis kuris išties kaška moka daugiau ir galėtu tvarkyti forumą. Prisidėtu prie mūsų komandos ir kartu siektu pakelti projektą į aukštumas. Del visko apsitarsyme privačiai.

Norintis prašau pildyti ankėtas ir aprašymus čia, vaikų tikrai nebeimsiu, nes jūsų protelis toks,kad šiandien padarysiu,o rytoi sugadinsiu. Ačiū.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2
(redaguota)

Sveikas , pirmiausia mano amžius tikrai nemažas ir tikrai esu suaugęs man yra 14 metų , Lapkričio 21 dieną sueis 15 metų , prie IPB dirbu 1,5 metų , tad tikrai viską moku , prisijungčiau prie jūsų projekto tikrai mielai , bei padaryčiau tikrai vertingų dalykų jūsų forumui , esu kupinas tikrai gerų įdėjų , šeip mėgstu kurti aprašymus , forumui įdėčiau naują dizainą , nes manau šis tikrai yra pabodęs , aišku daryčiau taip , pasiūlyčiau jai sutiktu ,kad reikia įdėti šitą (hooką) priedą įdėčiau iš kart visko pats nesprendžiu manau reikia daryti taip - kad visiems patiktų mano darbas , darbą atlieku krupščiai bei greitai , jai susidomėjai kvieskis į skype - juknonis

Aš tikrai nebūsiu toks kaip tu sakai : kad šiandien padarysiu,o rytoi sugadinsiu . Tikrai taip nebus , jai priimsite tikrai projektui tarnausiu ilgai bei stangsiuosi jį gyvinti .

Redaguota , nario .aurim`
  • Neigiamai 2

www.LS-LIFE.lt - Los Santos Gyvenimas !

Sveikas , pirmiausia mano amžius tikrai nemažas ir tikrai esu suaugęs man yra 14 metų , Lapkričio 21 dieną sueis 15 metų , prie IPB dirbu 1,5 metų , tad tikrai viską moku , prisijungčiau prie jūsų projekto tikrai mielai , bei padaryčiau tikrai vertingų dalykų jūsų forumui , esu kupinas tikrai gerų įdėjų , šeip mėgstu kurti aprašymus , forumui įdėčiau naują dizainą , nes manau šis tikrai yra pabodęs , aišku daryčiau taip , pasiūlyčiau jai sutiktu ,kad reikia įdėti šitą (hooką) priedą įdėčiau iš kart visko pats nesprendžiu manau reikia daryti taip - kad visiems patiktų mano darbas , darbą atlieku krupščiai bei greitai , jai susidomėjai kvieskis į skype - juknonis

Aš tikrai nebūsiu toks kaip tu sakai : kad šiandien padarysiu,o rytoi sugadinsiu . Tikrai taip nebus , jai priimsite tikrai projektui tarnausiu ilgai bei stangsiuosi jį gyvinti .

Nepatariu šio asmens imti.Reputacija jo suteršt su juo senuoju aurimas 1337 accountu kuris su juo floodinu kur begalėjo bei buvo visų nemėgiamas.Weberis būti jis nemoka nenusimano nieko vien del to ir rašo į skypą,kad tik žada apgauti tave.

„Death solves all problems - no man, no problem.“ - Joseph Stalin

„Don't fight a battle if you don't gain anything by winning.“ - Erwin Rommel

Nepatariu šio asmens imti.Reputacija jo suteršt su juo senuoju aurimas 1337 accountu kuris su juo floodinu kur begalėjo bei buvo visų nemėgiamas.Weberis būti jis nemoka nenusimano nieko vien del to ir rašo į skypą,kad tik žada apgauti tave.

Tu tik čia vienas esu toks kaip sakoma "hateris" kuris ant manęs stuma , tu dabar žiūrėk , kiek aš postų turiu .

• Neigiamai 1

www.LS-LIFE.lt - Los Santos Gyvenimas !

(redaguota)

skyradio.lt tikrai mano nes as pirkau.

Pirkai o ne kurei.

tikrai esu suaugęs man yra 14 metų , Lapkričio 21 dieną sueis 15 metų

Tikrai esu suauges :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Ble ble, jus tai judat.

Sekmes rimai :P

Redaguota , nario Arūnas*

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu

Laba, esu weberis. Manau toksai neblogas. Patirtis apie 1metus. Bet ką mokinausi per 1 metus .galima išmokti per 1mėn. Esu daugeliuose projektuose buvęs padejėjas, weberis. Dabar bandau jūsų projekte užimti kokias aukštesnes pareigas. Dabar puiki proga, man pas jūs patekti. Taigi mano vardas Deividas. Man yra 15m. Esu linksmas,įdomus,praktiškas,pareigingas. Jai kas skype eeko... Sekmės

:)

(redaguota)
tikrai nemažas ir tikrai esu suaugęs man yra 14 metų

Prajuokino šitas :D

Sveikas Rimai,Nežinau galbūt tikčiau,man yra 14 Metų ( Tai nereiškai jog nesamones darysiu,esu pakankamai " Protingas " ir suprantu kur einu ),Bet ten kaip tu sakei pakeisti panelių ( Neįsivaizduoju kaip tai turėtų atrodyti,tikrai nemoku )

Šiaip IPB užsiemu pakankamai ilgai ( per skype ar per kur pasakysiu ) , Tai va šiaip viską išsamiau PM/Skype

Redaguota , nario Noe-D

Skype - noed98

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...