Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Man atrodo, kad ant kompiuterio bus velniškai dideli reikalavimai, todėl jie daugiau dėmesio skyrė konsolėm, ir jie tikrai pastebėjo, kad visi laukia to GTA V ir galėjo daugiau pinigų inešti, padaryti dar kažka, daugiau misiju, ar ivairovės didesnios.

Redaguota , nario fck`

Ne, nesusijes, bet tai nereiškia, jog negaliu jo reklamuoti :) Dar + per šia naujiena pasakė, jog jie būtų dėkingi, jei platintume jų kanalą, tad aš ir platinu, ir prirašiau kurėja [kanalo nuoroda] :) Dar klausimų kyla? :)

Nuskambėjo taip, lyg būtum įsižeidęs 8| Man tiesiog buvo smalsu ar tu prisidedi prie ŽB video kūrimo, kadangi jau nepirmą kartą matau tave įkeliant čia jų video.

ibjNVxb7SSYUOe.jpg

[quote name=`Jimbo' timestamp='137994664

8' post='985305]

Man kažkodėl atrodo jog čia kažkoks vaikis susikūrė šitą acc ir rašinėja aprašymus žaidimų, aks nori ats dalinas. Visiem *Myliu SuperGames.lt*.

Aš tikras ŽB,tau blogai,kad aš šiame forume skelbiu žaidimų naujienas?

Jeigu nepatinka pasakyk išeisiu.Beto ko čia kimbi prie manęs,ne tu kuri video.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Fck visad keldavo žaidimų naujienas PIRMAS per visą šį forumą. Nemanau, kad reikia čia dabar kažką dėl jo svarstyti. Kai kiti eidavo rašyti tokias temas kaip: ''Labeusei realeuses letuvos samp serverys'', jis keldavo žaidimų naujienas ir ne tik, kiek atsimenu jis ne tik ŽB filmukus kelia/keldavo.

Fck, aš su tavim! :D.

P.S Dėl to forumo nario Žaidimų Balsas aš jau senai įtarimų turėjau dėl rašybos, nes ŽB visad rašydavo rišlia, taisyklinga kalba, o šis narys nelabai jau susipažinęs su Lietuvių kalbos gramatika. Na aš nesmerkiu ir nesityčioju, žmogus sakė, kad jis ne iš Lietuvos, tai viskas O.K tada, bet ir tai, kad ŽB niekada nieko nereklamuodavo forumuose, kam jiem tie forumai, kai juos galima iškirsti per radiją bei televiziją? Jau kai yra galimybė reklamuotis per radiją ir televiziją, tai forumai lieka tik atmintyje... Tuo labiau ŽB niekada nieko neminėjo apie kažkokius patarimus per Skype, o šis narys visada viską rašo į Skype, bei teikia pagalbą/patarimus.

Neįsižeisk ŽB (kad ir kuo tu vardu), nieko blogo nenorėjau apie tave pasakyt, tiesiog pasakiau tai ką manau iš logiškos pusės. O taip tai viskas O.K.

Na ir pagaliau į temą: PUIKIOS NAUJIENOS!!!

• Teigiamai 2

Aš tikras ŽB,tau blogai,kad aš šiame forume skelbiu žaidimų naujienas?

Jeigu nepatinka pasakyk išeisiu.Beto ko čia kimbi prie manęs,ne tu kuri video.

:D:D:D:D kitą kartą kai kažką bandysi kopijuot, prisimink, kad po kablelio visada eina tarpas. Tikrasis žaidimų balsas tą žino, tu, deja, ne

Man atrodo, kad ant kompiuterio bus velniškai dideli reikalavimai, todėl jie daugiau dėmesio skyrė konsolėm, ir jie tikrai pastebėjo, kad visi laukia to GTA V ir galėjo daugiau pinigų inešti, padaryti dar kažka, daugiau misiju, ar ivairovės didesnios.

Nebus velniški reikalavimai, grafikos identiškos Max Payne 3, taigi su i5 ir GTX 660 ir 4 GB RAM net nelagint turi.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...