Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

The Simpsons Game


mTk

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4560 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

75915651jb4.jpg

Naująjį Simpsonų žaidimą galėtume lengvai nominuoti keisčiausiojo metų žaidimo kategorijoje. Tai nepaprastas kūrinys, kurį visų pirma labai sunku įvertinti, o antra jis priklauso tai žaidimų kategorijai, kur jis arba labai patiks, arba bus atmestas jūsų kaip visiškai nevykęs. Viduriuko čia nėra. Tad kaip visų pirma vertinti tokį žaidimą? Iš vienos pusės žiūrint, tai gan neįdomus platformeris su gerokai nervus gadinančiomis „gameplėjaus“ problemomis, sukurtas pagal žymią licenciją. Tačiau žvelgiant iš kitos pusės, pats žaidimas puikiai žino kas toks jis yra ir tą savo pranašumą išnaudoja beveik kiekviename žingsnyje. Pagrindinė žaidimo idėja – visos žaidimų rinkos parodija, pasinaudojant tikriausiai žymiausiu parodijų filmuku „Simpsonai“. Šioje vietoje žaidimas savo darbą atlieka tiesiog fantastiškai, taip fantastiškai, kad netgi beveik užmiršti lėkštą „gameplėjų“.

Taigi, žaidimas prasideda išties įdomiai. Bartas dėka ypatingų aplinkybių randa žaidimo „The Simpsons Game“ instrukciją, kuri nukrito tiesiai iš dangaus. Jis greitai supranta, kad šis žaidimas suteikia visai jo šeimai ypatingas galias. Tuo pat metu mieste pasirodo naujas žaidimas „Grand Theft Scratchy“ ir Bartas prisiekia jį gauti, nepaisant visiškai priešingos Mardžės nuomonės. Ji pradeda kampanija siekiant sustabdyti smurtą video žaidimuose. Tuomet pasirodo Kodo ir Kang, bei pradeda sprogdini miestą. Greta šių įvykių, Simpsonų šeima greitai supranta, kad jie yra įkalinami kitoje dimensijoje, pavadintoje „the game engine“ (žaidimo varikliukas), kur atsiranda kompiuteriniai žaidimai. Ši vieta išties ypatinga, kadangi joje sutiksite daugelio žymiausių žaidimų parodijas, pradedant Mario ir baigiant Amerikietiško futbolo žaidėjais. Žaidime taip pat turėtumėte sutikti ir kelioliką personažų iš Simpsonų serialo, bei žaidimų industrijos. Visi šie veikėjai ir įvykiai galiausiai susijungia į vieną didelį ir, galėtume sakyti, netgi labai keistą nuotykį. Gerbėjai pasijus, tarsi į jų konsoles nužengė dar viena Simpsonų serija. Šįkart apie žaidimus.

Kaip jau tikriausiai supratote, šiame Simpsonų žaidime pagrindinis jų ironijos taikinys yra patys žaidimai. Visa linksmoji šeimynėlė patenka į pasaulį, kuriame didžioji dauguma dalykų yra tiesiogiai perkelti iš video žaidimų pasaulio. Ypač gerą įspūdį palieka „Grand Theft Auto“ ir visos Japonijos žaidimų kultūros parodijos, prie kurių dera ir užuominos į „Medal of Honor“, „Everquest“ ar „Shadow of Colossus“. Drąsiai galima teigti, kad būtent noras išvysti vis daugiau taiklių parodijų žaidimų pasaulio atžvilgiu ir yra didžioji priežastis, verčianti mus žaisti toliau. Scenaristai savo darbą atliko išties puikiai, kadangi visas žaidimų pasaulis pateikiamas iš tokių ganėtinai įdomių pozicijų, jog labai dažnai tu esi tiesiog priverstas sutikti – taikliai ir teisingai pastebėta. Šalia to, dar galime paminėti ir nuolat išlendančius įvairių Simpsonų serialų siužetų nuotrupas, bei atsirandančius veikėjus, kuriuos geresnę atminty turintis Simpsonų žiūrovas prisimins labai greitai.

Šaltinis: Games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Atsakymų 54
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4560 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...