Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4651 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki ,taigi norėčiau pasidalinti nematyta gamemoda,jį kūriau aš,tikrai daug laiko užtruko,bet padariau.

Kodėl aš dalinuosi?

Todėl,kad atrodo mesiu SA-MP pasaulį,viska kas susija su SA-MP.

Kas gamemodė yra?

Gm'e yra daug gerų sistemu kaip (Banko,mašinu,namo,darbo ar pnš.).Gamemodas kurtas tikrai ne diena ir ne dvi,apie kelis mėnėsius (Tiksliai negaliu pasakyti.).Daug filterskriptų.Yra darbų sistema

- (Galima parašyti /darbas,bus surašytos visos darbo komandos.)

Bankai - Jų pavadinimai "SwedBank","DNB" , "SEB" . Juose reikia užsiregistuori kitaip negalėsi naudotis banku.

Banke prašys - Gimimo metų - asmens kodo.Viska galitę gauti "Pasų paskyryje",pasų poskiris gražiai pamepintas,viskas gražu.

Banke turėsitę sugalvoti savo "PIN".

Taigi daug nenorių aprašyti,nes bus jau nebenuostaba gm'e.

Taigi jūsų prašau paspausti tik čia nuorodą.

Žmonės kurie jau paspaudė prašome pranešti man į (ĄŽ)

Redaguota , nario Bonqe
įspėjimas: Paslėptos ref nuorodos. Tema ne vietoje.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 7

Nematytas gamemodas, bet aprašymas kaip eilinio grp šūdservinio modo.

• Teigiamai 1

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4651 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...