Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O, kad jau turi PS3, tai trumpai papasakok, kaip jis? Normaliai veža, Fps drop'ų ir visokių grafikos klaidų, ar kaip čia pavadinus nėra? Verta jį pirktis? Beto, gal žinai kokia kaina PS3 UK? Tiksliau šiaurinėje Airijoje.

Uhh First - Kainavo man 60 dolerių iš gamestop'o.

Fps dropų kaip ir nėra, bent jau dažnų, kartais jaučiasi kad dingsta ten 5-10fps, bet ką norėti, ps3 palaiko tik 30 fps iš viso. Grafikos klaidų tikrai nėra, ir verta pirkti, tik labai nervina mašinų susidūrimai, kai trenkies į mašina, labai jau pristabdo labai, nors šiaip visas jis yra nuostabus, bandžiau bandyt parkour ir šokt į didesne siena, o tas juodaodis *trinkt* į siena ir pargriuvo xD Tiesiog šendiena aš vien tik stunt dariau, ir tyrinėjau, misijų kaip ir daug nevygdžiau :) Kadangi lošiau ant smart tv (kuris yra tikrai nemažas) tai atrodė grafika tikrai nuostabiai.

Uhh First - Kainavo man 60 dolerių iš gamestop'o.

Fps dropų kaip ir nėra, bent jau dažnų, kartais jaučiasi kad dingsta ten 5-10fps, bet ką norėti, ps3 palaiko tik 30 fps iš viso. Grafikos klaidų tikrai nėra, ir verta pirkti, tik labai nervina mašinų susidūrimai, kai trenkies į mašina, labai jau pristabdo labai, nors šiaip visas jis yra nuostabus, bandžiau bandyt parkour ir šokt į didesne siena, o tas juodaodis *trinkt* į siena ir pargriuvo xD Tiesiog šendiena aš vien tik stunt dariau, ir tyrinėjau, misijų kaip ir daug nevygdžiau :) Kadangi lošiau ant smart tv (kuris yra tikrai nemažas) tai atrodė grafika tikrai nuostabiai.

Aaaaah, pavydžiu ... :D.

Blem tas laukimas ir nežinia didžiausia kančia.. :D. Kokia gi to PS3 kainas Šiaurinėje Airijoje :?... Ar su 1k svarų į mėnėsį uždarbiu įmanoma bus jį nusipirkt, tuo pačiu neišleidus visko iki paskutinio cento..

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...