Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumiečiai :) . Šioje temoje rašykite ar aš patikimas / nepatikimas , jei nepatikimas tai kodėl , esu apgavęs , bandęs pakenkti ? O jei esu padėjęs pardavęs ką nors , viska sėkmingai gavote , esu atidavęs ką nors ir nieko už tai neprašęs parašykite Patikimas ! - ir kodėl ? , klausiate kam to reikia ? na galiu pasakyti , jog žadu pardavinėti minecraft giftus / keisti minecraft giftus , keisti / parduoti steam account'us .

Senbuvis

Patikimas!!

Tarėmės dėl vps kainos, kol galų gale for free atidavė!!

Neabejokite juo, tikrai neapgaus!!!

Ruošiesi pirkti hostingą? tai gal prieš pirkdamas iš serveriai.lt gali spustelti šią nuorodą?

Kyla klausimas kokia jum ir man nauda? Pirkdamas hostą su šia nuoroda, abu gausime po 50% sumos premojos pavidalu!!!!

http://www.serveriai...SXljYwkxCWRkN2I

jau užpisot.. kaip kažkas kitoj temoi sakė.. dabar kiekvienas sukurkim tema ar patikimi mes... koks tikslas jum čia kurt? kai parduosit kažka toj temoj ir tegu komentuoja patikimas,nepatikimas ...

Hm... yra pasitaikę tokių atvejų kai žmogus iš manęs perka ir bijo pravesti pinigus , galvos , kad apgausiu ir prašo įrodyk ,kad neapgausi ir pnš , tai šią temą atsiūščiau tam žmogui ir jis pasižiūrėjęs komentarus , apsispręstu lengviau.

Senbuvis

Už toki freepostinima patikimas/nepatikimas sękanti kartą dėsiu įspėjimus.

Puse rašančių net nepažysta žmogaus tačiau parašo tik tam,kad postą gauti.

Galima gal būtų bent argumentuoti kodėl jis toks ar anoks? Nes iš tokių postų nieko nesuprasi.

a visiem *Myliu SuperGames.lt*... jeigu žmogus viena daigta parduoda nevisada jis bus patikimas... čia surašo puse debilu kurie nieko nei pirke nei ji žino kaip ir tu sakai tai .. čia vapše trint tokias temas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...