Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[MOKYKLA] [Muštynės [RPG] Pirmas Lietuvoje.


Vip

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apie mokytojus :

Jau turime du dėstytojus : MineCraft pagrindų, bei MineCraft chemija. Plačiau papasakosiu apie kiekvieną šių pamokų.

MineCraft pagrindai - Mokytojas jūsų klausinės, kiek medienos reikia pagaminti durims, kaip pasigaminti WITHER bosą, bei taip toliau. Kaip surasti END portalą, bei kitus MineCraft pagrindus, pvzž. supažindins jus su visais muzikos diskais, bei paleis muziką, ir jūs turėsite pasakyti koks tai diskas. Šis mokytojas jau greitai pasakys pamokų laiką, kiek žinau pamokos

vyks nuo 17:00. Tai pat atsirado ir sporto mokytojas pas kurį jus darysit apšilimus bėgiosit žaisit krepšinį ir panašiai.

Pamokos trūkmė 15 min. Vienu laiku bus tik viena pamoka, kad galėtumėte pasirinkti į kokią norite eiti. Pirmą dieną kai ateisite pas mokytoją, jis jus užsirašys, ir jei matys jus ON, ir per visas pamokas neateisite į jo pamoką, bus taikomos nuobaudos, būsite žeminamas į žemesnę klasę. Toliau. Klasėse įjungtas PvP todėl gali kilti muštynių, bet mokyklą saugos apsauginiai, kurie tuojau pat, skubės į pagalbą. Žaidėjas negalės naudoti /spawn komandos, kad nepabėgtų iš pamokų, mokykla bus vietoje, viską turėtumėte įsiminti greitai. Mokykla bus sudaryta iš dviejų auktšų, bus valgykla, sporto salė, bei kitos įdomios pramogos. Kolkas ieškomi Matematikos, Istorijos dėstytojai. Norintys kreipiamės į skype : djremix579 .

Chemija :

MineCraft chemija - Tai mokslas, apie MineCraft potionų gamyba, šioje pamokoje jūs būsite mokomi, kaip pagaminti įvairius eleksyrus ir t.t. Tiesa, pamiršau pasakyti, dėl kontrolinių jums mokytojai praneš, gausite po knygą, kurioje turėsite atsakyti į klausimus, jei be klaidų padarote kontrolinį, į šią pamoką jums jau nebereikia eiti

:). Už teisingus atsakymus gausite pinigų, su kuriais kelsitės klasę ir kai jau užaugsite eisite kurti šeimą, pasaulyje :)

Kūno kultūra (Sportas) :

MineCraft Kūno kultūra : Kaip ir visi žmones mėgsta sportuoti tai pat ir pailsėti nuo paprastu pamokų tesiog kažką pažaisti ir nuveikti įdomaus. Tai kūno kultūros pamokoje jus galėsite pažaisti krepšinį. Tai pat jums reikės ir šokinėti į tolį tuo labiau , kad reikės begioti porą ratų . Tai pat visada pradėje pamoką padarysit apšilimą ir tada galėsim kažką nuveikti. Tikrai nekartą bus ir atsiskaitymai reikės parodyti kaip bėgiojat ir sportuojat. Tai pat už pamokos trugdyma reikės bėgti aplink salę ratą arba daugiau. Tai pat jeigu iškils labai didėliu problemų per jus kils riaušės ir panašiai būsite nusiusti pas direktoriu

:).

Sporto būrelis :

Visada galite ateiti ir į sporto burelį kuriame jus galėsite pažaisti bet ką aišku proto ribose. Galėsite bėgioti,žaisti krepšinį ir panašiai tai pat ir pailseti. Tuo labiau už kažką labai blogo padarytą bus ir taikomos nuobaudos.

Direktorius :

Už labai rimtus nusižengimus jus būsite nusiusti pas jį ir gausit ispėjimus už ispėjimus jums bus mažinama klasė 3 ispėjimai atgal į kitą klasę.

KITĄ :

Štai kaip atrodys mokinių pažymių knygelės. Jas turės tik mokytojai, jas pildys kas dieną. Mokymosi sistema bus tokia : kiekvienoje pamokoje turi sudalyvauti penkis kartus, jei parašai du kontrolinius nemažiau 7 balams, gauni įskaitą už tą pamoką. Jau tarkim lankai vien MineCraft pagrindus, kaip lankyti gali rinktis pats, tarkim per dieną viską po vieną. Greitu metu, bus pradėtas daryti tinklapis, bei nauja sistema, elektroninis dienynas

:), jei pavyks įgyvendinti, žaidėjai galės prisijungti, ir žiūrėti kada kontrolinis bei kokį pažymį gavo. O štai kaip bus tvarkomos pažymių knygelės :

9e522d3db02fb1bba9f3c90a9e0c60d2930.png

[ Nepagalvokite Kad Projektą Copinu Tesiog Patobulinau Aprašymą Ir Sukuriau Apie Kūno Kulturą Nes Jau Rastas Kūno Kulturos Mokytojas

:) Tiesą Sakant SAVININKAS Leido :)]

Redaguota , nario Freak_Decarlo
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...