Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4247 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Su projektais nesiseka nes ne ant tam tikroprojekto pakliunu. Ieškau projekto kuriam reikėtu weberio bei žmogaus kuris prižiurėtu kaip savininkas visa tvarka projekte.

Aišku už sutartine kaina darau tik su ipb varikliukais nes ne vienus metus nagrinėjau visas jo galimybes instaliuoju diegiu skinus perdarinėju skinus,diegiu hooksus darau viska kas imanoma aišku kaina sutartinė o projekto ieškauu originalaus nes kadangi norisi tvirtame projekte buti o ne ten kur atsiustas gm ir yra viendieniniai projektai..

Esu ne vieno projekto buves savininkas.

Vienintelis gyvuojantis projektas yra savg.lt.

Dėl dizainu čia pvz ne visi mano yra tiesiog panašiai darau webus: www.virtual-life.lt www.las-venturas.lt www.apine.lt www.savg.lt

Nepykite už toki skurdu aprašyma kadangi rašiau iš telefono ir neseniai persikrauščiau tai už poros dienu man irengs interneta.

Susisiekimas: per pm galima bus apsikeisti numeriais ir galėsiu paskambinti. Arba facebook: Auris Chiller.

P.s ipb užsiemu 2 su puse metų. Dabar iš tinklapiu pereinu prie programavimo mokslu ir planuoju laikyti egzamina. Taigi lauksiu žinučiu. Sekmės

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4247 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...