Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , noriu pakalbėti apie forumą.

Dabar bus mano monologas, jeigu jo neperskaitysite , tada net nepostinkite.

Taigi, visi forumo nariai, nori tvarkos.. O ar jie pamena , kokia ji buvo prieš 3 mėn ? Atėjo nauji moderatoriai, forumas pakilo, dabar visur tvarka , gražu. Sakote ne ? Aišku, mes galime nepastebėti visų pažeidimų, nevisada tebūname forume gi, nesurinksime komandos, kuri visą parą būtų forume.. Bet dabar forumas tikrai tvarkingas, ir tikrai gražus, administracija visada reaguoja į papeikimus/pasiūlymus. Visada išsiaiškina su įspėjimais, ir visada visiems nariams paaiškina. O kitiems nelabai įmanoma.. Kodėl ? Nes Jūs nesuprantate , už ką gavote , aš aiškinu, o jūs vistiek savo pasakojate, aš tik tą , aš tik aną. Koks skirtumas žmogau ? Gi taisyklės visiems vienodos, kodėl jos tau turi būti "senos" arba tik tau "negaliojančios" kodėl , jūs tik gavę įspėjimą , negalvojate ?

Narių mes niekada neignoruojame, mes tiesiog neatsakinėjame į durnus klausimus.. Aš per PM gaunu daug daug daug mėšlo.. Pvz.: Narys nori būti moderatorius, ir rašo man, kur galėčiau rasti anketą. Kaip man atsakyti žmogui, kuris nemoka net pasinaudoti search boxu ? Aš net negaištu savo laiko, lai pats supranta..

Pamenu, kai pats buvau jaunas forume , nieko nežinojau, buvo visur įdomu ir smalsu. Bet aš nerašinėjau niekam, nieko nieko neklausdavau, aš skaitydavau. Forume pirma reikia skaityti, ir tada GALVOTI, o tik po to rašyti. Kodėl nariai nedaro taip ? Nes jiems nerūpi, atrodo, jog viskas turi būti ant lėkštutės...

Moderatoriai.. Moderatoriai dirbą , aš anketas priimu visada, visas perskaitau, kurios netinka neatrašau.. Pasakysiu 3 klaidas , kurias daro žmonės , rašydami man anketą. 1. Neperskaito taisyklių. 2. Neįsiskaito į anketą. 3. Atsakinėja banaliai, kaip visi, su tomis pačiomis nesamonėmis, nėra nieko unikalaus.

Forumo atnaujinimai. Dažnai gauname pasiūlymų, nevisus juos atmetame , kaip galvojate.. Ir vat, kaip bebūtų gaila, nariai vėl nesinaudoja galva. Parašo pasiūlymą, aš jiems paaiškinu, kad jis negeras , o jie vistiek savo. Jie pameta savo nuomonę paprastai, o aš į ją atsakau argumentuodamas. Pilnai, gerais pilnais , suprantamais sakiniais.. O į vietą gaunu nepatenkintus žodžius : Tingi dirbti. Nesamonė. Kodėl ? Tingi dirbti - patikėkit - ne. Nesamonė - tai tik tavo pasiūlymas. Kodėl ? Gi paaiškinau aš tau argumentuotai, ir tada viskas iš pradžių vėl.

Čia aš tik parašiau mažumą , forumo problemų , bet pati pati pagrindinė.. Dėl kurios man skaudą širdi, kad šiais laikais, nebemoka nariai skaityti.. Visi nori būti aukščiau vienas už kitą, bet nepamirškit. Kad niekada nebūsit , jeigu nelipsit laiptais, žingsnis po žingsnio aukštyn. Negalite prašokti kelių laiptų.

Pabaigdamas savo monologą, noriu paprašyti, būkite geri nariai, skaitykite , galvokite , rašykite , raportuokite, ir be abejo, gerai praleiskit čia laiką !!! Tai tiek :P

P.S. Galite rasti klaidingai parašytų žodžių. Aš irgi žmogus.

Kodėl manai kad nesurinktumėt tokios komandos jei rinktumet žmones kurie prižėtu foruma visa diena iškarta aičiau i atranka nes galiu laisvai visa diena prižėt forume tvarka.

Būkime atviri, niekas negali būti prie PC 24/7 , tau atsibostų po kelių dienų.. Taip neįmanoma. Ir darbas yra neapmokamas, forumas neima iš jūsų mokesčio , ir nemokame niekam algų. Čia nariai ir moderatoriai savanoriai, nariai turi būti gerai, o moderatoriai tik palaikyti viešą tvarką , nuo vieno, kito pažeidėjo. Vat .. Tu galėtum. Tu neatitinki mūsų normų, parodyk,kad esi aktyvus forume, surink tuos 400 pranešimų - pildyk anketą , ir patek ! Parodyk kitiems, kad sugebi.

Būkime atviri, niekas negali būti prie PC 24/7 , tau atsibostų po kelių dienų.. Taip neįmanoma. Ir darbas yra neapmokamas, forumas neima iš jūsų mokesčio , ir nemokame niekam algų. Čia nariai ir moderatoriai savanoriai, nariai turi būti gerai, o moderatoriai tik palaikyti viešą tvarką , nuo vieno, kito pažeidėjo. Vat .. Tu galėtum. Tu neatitinki mūsų normų, parodyk,kad esi aktyvus forume, surink tuos 400 pranešimų - pildyk anketą , ir patek ! Parodyk kitiems, kad sugebi.

Nu gal ne 24/7 bet 22/7 tai tikrai ir neatsibostu :)

760c0ae36ab8281b8606d36679f2659f952.gif

Tęskime diskusiją, kalbėkime apie temą ir vėl, nenukrypkime.

Aš ir tęsiu ir nenukrypstu.Tiesa pasakius žaidimų forumai šiukšlės daugiau niekas?Nesutinki?Tavo problemos.Garsus lietuvos projektas esame,gal net užsieni esam truputi žinomi ir dar užsileidžiam vaikučius kurie ''šūdservius'' reklamuoja bei gadina forumo reputaciją.

Gal ir logiškai parašei, tik galiu biškį pagrysti tavo pasakymą. Žmonės kurie prašo kad paklotai jiems viską ant lėkštutės (ta prasme rašinėja tokias žinutes "Labas, ar gali numesti link'ą į moderatorių anketas ar panašiai) duodu 100% kad jiems yra nuo 7-14 metų, kodėl taip sakau ir nuvertinu mažesnio amžiaus narius? Atsakymas labai paprastas, tiesiog jie pilnai nemąsto ir kaip sakoma yra išlepinti, kad už juos kažkas padarytų kitas, puikus pavyzdys yra dabartiniai Lietuvos vaikai (daugiausiai miestiečiai) gryžta iš mokyklos, pietūs ant stalo padėti tėvų, atsisėda prie kompiuterio ir tai dar negali atsinešti maisto, o turi mama atnešti (neįsižeiskite, čia pritaikyta nevisiems, būna ir savarankiškų vaikų), o va jau nuo 15 metų paaugliai, jie kažkiek pradeda pilniau mąstyti ir išmoksta viską padaryti savarankiškai, be kitų pagalbos (irgi nevisi, tai gali padaryti). Tad išvada yra tokia, kad viską sudaro nario amžius ir jo gyvenimo padėtis.

O aš norėčiau paprašyti, kad prieš kurdami kokią nors temą pažiūrėtute viršuje langelį "Ieškoti...", ten pabandytute susirasti ko jums reikia, o jeigu jau nerandate, tada kurkite temą ir viską detaliai išaiškinkite.

Gal ir logiškai parašei, tik galiu biškį pagrysti tavo pasakymą. Žmonės kurie prašo kad paklotai jiems viską ant lėkštutės (ta prasme rašinėja tokias žinutes "Labas, ar gali numesti link'ą į moderatorių anketas ar panašiai) duodu 100% kad jiems yra nuo 7-14 metų, kodėl taip sakau ir nuvertinu mažesnio amžiaus narius? Atsakymas labai paprastas, tiesiog jie pilnai nemąsto ir kaip sakoma yra išlepinti, kad už juos kažkas padarytų kitas, puikus pavyzdys yra dabartiniai Lietuvos vaikai (daugiausiai miestiečiai) gryžta iš mokyklos, pietūs ant stalo padėti tėvų, atsisėda prie kompiuterio ir tai dar negali atsinešti maisto, o turi mama atnešti (neįsižeiskite, čia pritaikyta nevisiems, būna ir savarankiškų vaikų), o va jau nuo 15 metų paaugliai, jie kažkiek pradeda pilniau mąstyti ir išmoksta viską padaryti savarankiškai, be kitų pagalbos (irgi nevisi, tai gali padaryti). Tad išvada yra tokia, kad viską sudaro nario amžius ir jo gyvenimo padėtis.

O aš norėčiau paprašyti, kad prieš kurdami kokią nors temą pažiūrėtute viršuje langelį "Ieškoti...", ten pabandytute susirasti ko jums reikia, o jeigu jau nerandate, tada kurkite temą ir viską detaliai išaiškinkite.

Pritariu

Dėl forumo tvarkos, tai ji yra, bet ne šimta procentinė kadangi per 1-3h vistiek atsiras nariu kurie nusiženginėja taisyklėms.Na nenorėčiau čia blogo kažka pasakyt ar kažka panašaus, bet forume kolkas moderatorių darbo nematau,o jei galvojat kad man vienam forume lengva visa laiką visiems įspėjimus dalinti ir tvarkyti forumą, tai labai klystate,manau niekas nesupyks bet pasakiau tiesą ir Valdai čia kai sakai jog moderatoriai dirba tai turi omenyje 10 min prisijungimą ir viska ? Aš nesuprantu ar moderatoriams kitiems sunku į diena pabūti prisijungusiems 1-2h ir patvarkyti ta forumą nors ir nedaug bet per 1-2h gali nemažai nuveikti.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Nes jiems nerūpi, atrodo, jog viskas turi būti ant lėkštutės...
Štai čia ir yra didžiausia problema narių. Aš dažniausiai būnu Sa-Mp skiltyje ir bandau padėti žmonėms su serverio kūrimu ir skriptinimu. Tik vienam kitam žmogui įdomu kas jo kode buvo negerai. Dauguma numeta kodo gabalą(kaikurie sugeba tik pasakyti klaidą) ir laukia kol jiems duos tinkamą. Jiems neįdomu kas su juo negerai, kol gauna gerąjį. Nors yra ir blogesnių, dalis apskritai numeta skype ir daugiau nesilanko... Nesuprantu, kodėl jie tikisi kad aš jį pakviesiu į skype kad ištaisyčiau klaidą..... Tik pasakyk tokiam žmogui "čia pagrindai, geriau eik juos mokytis", tai padėk Dieve.... Atrašys su visais įmanomais keiksmažodžiais....
Kaip man atsakyti žmogui, kuris nemoka net pasinaudoti search boxu ?
Tokių kalnas. Bet čia man atrodo ir reiškiasi jų vaikiškumas.... Remiantis patirtimi: atsiranda temos, "reikia pamokos .." jeigu į tokią temą atsakysi klausimu ar jis moka naudotis paieška, irgi būsi prakeiktas. Paieškos sistema atrodo užkeikta, niekas ja nenori naudotis. Tiems kas bando padėti kitiems(man pačiam dažnai tenka) reikia atlikti jos funkciją, žmogus reikalauja pagalbos, o mes tik numetam link su atsakymu....

Dėl moderatorių, vieninteliai du kuriuos mačiau dirbančius tai "Aleksas" ir "NeedCash4Weed", kitus matau tik šiaip rašančius kaip įprastus narius ar juos įžeidinėjančius(nesakau kad nepelnytai). Nepamirštam kad aš nematau visko. Aš tik žmogus.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Taip gerai, gerbiamas supergames forumo narys Dusk sako: Kad dabartinių moderatorių kurie tinkamai dirbtų savo darbą yra labai mažai. Aš irgi dažnai pasėdžiu sa-mp skiltyje, nes noriu kažko išmokti ir labai sparčiai siekiu savo tikslo, bet kaip Dusk sakė, kad žmonėms kurie prašo pagalbos jiems parašius, kad yra daug tokių temų pasinaudok paieška, jie tave visaip išvadins, bet esu nekartą matęs ir senbuvių, kurie taip sugeba padaryti tarkim: Bandžiau padėti žmogui ištaisyti klaidą, pabandžiau pataisyti jo kodą, pataisiau įdėjau į forumą ir tas kodas buvo neištaisytas, tada supergames senbuvių buvau visaip išvadintas kad daviau netokį kodą. Tad nežiūrėkime vien į įžulius naujokus, o galime viena akimi žvilgtelti į senbuvius.

(redaguota)

Dėl forumo tvarkos, tai ji yra, bet ne šimta procentinė kadangi per 1-3h vistiek atsiras nariu kurie nusiženginėja taisyklėms.Na nenorėčiau čia blogo kažka pasakyt ar kažka panašaus, bet forume kolkas moderatorių darbo nematau,o jei galvojat kad man vienam forume lengva visa laiką visiems įspėjimus dalinti ir tvarkyti forumą, tai labai klystate,manau niekas nesupyks bet pasakiau tiesą ir Valdai čia kai sakai jog moderatoriai dirba tai turi omenyje 10 min prisijungimą ir viska ? Aš nesuprantu ar moderatoriams kitiems sunku į diena pabūti prisijungusiems 1-2h ir patvarkyti ta forumą nors ir nedaug bet per 1-2h gali nemažai nuveikti.

Galit padaryti, kad moderatoriai tam tikru laiku prisijungtu iš eilės ir prižiūrėtų forumą. Pvz.: tavo prižiūrimas laikas yra nuo 14 iki 15 tu ir dirbi prisijungdamas nors kas 10min. Baigėsi tavo "darbo laikas", tave pakeičia koks kitas moderatorius ir t.t. kitas

:DBeviltiškas esi pripažink tai. man atrodo kad tau mažiau nei 8m :D galim per skype pakalbet jei nori :D

Pakalbėdamas per skype neįrodysi, kad tau daug metų :)

Redaguota , nario iDemon

Nebijok negausi aštuonių metų vaike.

Garantuoju pats daugiau neturėsi ir galiu pasakyti kad yra apgailėtina kitus vaikais vadinti, pilnai neįsitikinus jų amžiaus. Kad ir kiek jis metų beturės svarbu protingas būtų, aktyvus, bei nešoktų į akis taip kaip tu.

Kaip pastebėjau šioje temoje daugiausiai kalbama apie tokius kaip TU, kurie yra laisvėje ir neužblokuoti, mano manymu tokie išsišokėliai turėtų būti nubausti įspėjimais.

:DBeviltiškas esi pripažink tai. man atrodo kad tau mažiau nei 8m :D galim per skype pakalbet jei nori :D

Tu irgi labai durnai elgiesi, kad keli konfliktą, kurio galėtų ir nebūti. Suprantu kad tokius ignoruoti labai sunku, bet kaip kada praverčia.

kitas

Pakalbėdamas per skype neįrodysi, kad tau daug metų :)

Taip kiek metų tikrai neįrodysi, bet šiuo atvėju kad jam ne 8 metai, tikrai užtektų ir tokio įrodymo.

Garantuoju pats daugiau neturėsi ir galiu pasakyti kad yra apgailėtina kitus vaikais vadinti, pilnai neįsitikinus jų amžiaus. Kad ir kiek jis metų beturės svarbu protingas būtų, aktyvus, bei nešoktų į akis taip kaip tu.

Kaip pastebėjau šioje temoje daugiausiai kalbama apie tokius kaip TU, kurie yra laisvėje ir neužblokuoti, mano manymu tokie išsišokėliai turėtų būti nubausti įspėjimais.

Tu irgi labai durnai elgiesi, kad keli konfliktą, kurio galėtų ir nebūti. Suprantu kad tokius ignoruoti labai sunku, bet kaip kada praverčia.

Taip kiek metų tikrai neįrodysi, bet šiuo atvėju kad jam ne 8 metai, tikrai užtektų ir tokio įrodymo.

Nervina mane tokie kurie nieko nežinodami sako pievas žinau kad neirodysiu :D bet nors pamatys kad man netgi daugiau nei 15 :D

Galit padaryti, kad moderatoriai tam tikru laiku prisijungtu iš eilės ir prižiūrėtų forumą. Pvz.: tavo prižiūrimas laikas yra nuo 14 iki 15 tu ir dirbi prisijungdamas nors kas 10min. Baigėsi tavo "darbo laikas", tave pakeičia koks kitas moderatorius ir t.t. kitas

Gal ir neblogas pasiūlymas,bet kai nėra moderatoriu kurie būtų aktyvus arba išviso prisijungia tik kelioms minutėms kažka pasižiūrėti,tai dėl to nieko ir nesigautu gero.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...