Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Įdėja.

Taigi iš temos matot , aš jūms duosiu įdėją , su kuria serverį [Turėtu bent] atsirasti daugiau lankytoju , kadangi tokių serverių Lietuvoje beveik nėra , o aš nesu financiškai pasiruošęs... Ir noro nėra , nes Minecrafta pradėjau lošt gan retokai. Ištikro galim pradėti labiau apie pačią temą , o ne apie mane.. Tai pradėkim... Šito tipo serverio aš nesu matęs Lietuvuoje , bet esu įsitikinęs , kad kitos šalys turi šitokių serverių , tai būtų PVP stilius su Rasėmis ir Pilimis , būtų 4 tautos , kurios bus priešiškai nusiteikusios , kasinėtis , kirsti medžio negalima , reikia dalyvauti mūšiuose , mušti bosus , ieškoti Dungenuose chestų , ir dirbti , kad gautum daigtų arba užsidirbtum Pencų. Manau visai praverstų magijų pluginas ir Quest kurie pagyvintu žaidimą... [Prisimenu visai panašiai buvo Dariukaus serverį :3]... Manau reikėtu išsirinkti žemėlapio dydi ir jį visą apstatyti , žinoma statyti turėtu profesionalai . Reikėtu paieškot pluginu tokių , kurie padarytu Mini Bosus ir Bosus , kurie keistu žaidime ęsančių mobų gyvybęs ir kirtimo galią.. Geriausiu atvėju naudot Spout'ą ir pakeisti Minecraftą :o. Žinoma reikėtu tokių pluginu kaip Auth.. Essentials .. Groups :[ , kokių BackPack pluginų įdėt ir pan.. Nu įdėjos beribės gali būt .. =D ... Nesmerkit jaigu nepatiko arba tai jau jūm įprasta :{ , tiesiog norėjau mūsų liaudžiai parodyti , kad gali būti kitokių serverių tipu.. Ne tik Survivle Ir PVP/Factions :P. Jaigu bandysite daryti tokį projektą , parašykite į PM .

Dėkuj už sugaištą laiką.

Redaguota , nario Sewling

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...