Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai,

pristatysiu savę šiektiek.

Kagi mano vardas ,,Jonas“ pravardė Jonis/Jonuks,man yra 15 metų esu iš biržų,laisvalaikių būnų su panelėm/draugais laukę 'tūsinames' sėdžiu prie kompiuterio lankau krepšini 5 metus kylą klausimas kodėl futbolo nelankau? - ogi tam kad aš jo nekenčiu tai ne mano sporto šaka koks tolkas bėgioti per ta žolė ar salėi kaškur kaip gaid** atrodai atsiprašant o kašis kitas reikalas bent įdomu pabėgioji prasivarai su kamuolių.

Žaidimų nežaidžių daug tokius kaip: 'cs 1.6/mc/' ir kitokius šūdus,sa:mp žaidžių tikrai gal kas nors pažinos manę iš sarg Jonas_Eclipse buvęs medikų pavaduotojas/direktorius.

Daug neišrašiau ir taip žinosite gallbūt.

Na ir štai aš 'tipo' grąžuolis.

86f4a94cfafae05d0a719ca0632c159b188.JPG

Redaguota , nario Bam.

-RĖP DĖKUI!

Kagi mano vardas ,,Jonas“ pravardė Jonis/Jonuks,man yra 15 metų esu iš biržų,laisvalaikių būnų su panelėm/draugais laukę 'tūsinames' sėdžiu prie kompiuterio lankau krepšini 5 metus kylą klausimas kodėl futbolo nelankau? - ogi tam kad aš jo nekenčiu tai ne mano sporto šaka koks tolkas bėgioti per ta žolė ar salėi kaškur kaip gaid** atrodai atsiprašant o kašis kitas reikalas bent įdomu pabėgioji prasivarai su kamuolių.

Logikos trūksta.

game1.gif

Sveiki supergames.lt lankytojai,

pristatysiu savę šiektiek.

Žaidimų nežaidžių daug tokius kaip: 'cs 1.6/mc/' ir kitokius šūdus,sa:mp žaidžių tikrai gal kas nors pažinos manę iš sarg Jonas_Eclipse buvęs medikų pavaduotojas/direktorius.

Daug neišrašiau ir taip žinosite gallbūt.

Na ir štai aš 'tipo' grąžuolis.

86f4a94cfafae05d0a719ca0632c159b188.JPG

1. Fūlei begioji, o kašyje begioji, taigi tavo stumimas kažkoks keistas. Per fūlę tikrai nesivarai kamuolio ?... Beje iš fulės daugiau uždirbi, begioji dėl savo malonumo ir visam pasaulyje futbolas megstamesnis.

2. Nežaidi CS/MC, nes pagal tave jie šudai, bet žaidi SA-MP sarg'e..

3. Apsispręsk ar tu buvai pavaduotojas ar direktorius.

4. Smagu lauke tūsint ?..

..Sveikas, malonu !..

Better known as f0cus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...