Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Android_KitKat.jpg

„Google“ visai neseniai pranešė apie sekančią „Android“ versiją, kuri bus pavadinta „KitKat“, o ne „Key Lime Pie“, kaip gandai skelbė anksčiau. Taip pat kitas „Android“ versijos numeris bus 4.4, o ne 5.0, taigi tai reiškia, kad „KitKat“ nebus didelis šuolis, o tik nedidelis atnaujinimas.

Interneto paieškos gigantas taip pat pastatė „KitKat“ „Android“ versijos statulą šalia buvusių versijų Mountain View. „Android“ vadovas Sundar Pichai savo „Twitter“ paskyroje šiandien taip pat paskelbė tokią pačią nuotrauką.

Savo pranešime „Twitter“ tinkle ir savo „Google+” paskyroje, Pichai taip pat atskleidė, kad „Android“ dabar viršijo 1 milijardą įrenginių aktyvacijų. Vertėtų prisiminti, kad apie 900 milijonų aktyvacijų ribos skaičiumi buvo „žongliruojama“ „Google I/O 2013“ renginio metu šiais metais.

Sundar savo „Google+” paskyroje rašė: „Visa ši „Android“ inovacija yra milžiniškas ekosistemos impulsas ir aš esu sujaudintas galimybės su jumis pasidalinti žinia, kad mes viršijome 1 milijardo „Android“ įrenginių aktyvacijų ribą. Didelis dėkui visai „Android“ bendruomenei nuo techninės įrangos gamintojų, lustų kūrėjų ir operatorių iki programų kūrėjų ir visų jūsų – mūsų „Android“ vartotojų visame pasaulyje – už tai, kad tai padėjote pasiekti“.

Trumpas buvusių „Android“ versijų ir jų kodinių pavadinimų sąrašas:

Android 1.5: „Cupcake“

Android 1.6: „Donut“

Android 2.0, 2.1: „Eclair“

Android 2.2: „Froyo“

Android 2.3: „Gingerbread“

Android 3.0: „Honeycomb“

Android 4.0: „Ice Cream Sandwich“

Android 4.1, 4.2, 4.3: „Jelly Bean“

Android 4.4: „KitKat“

informacija: MOBILI.LT

-----------------------------------------------

Pats naudojuosi Android 4.3 ir šiaip nieko naujo nepastebėta, tik atnaujinta foto programėlė. Greičiau išleistų tą Android 5.0, laukiu nesulaukiu. :)

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Šiaip 2.2.1 yra paprasta be jokio pavadinimo, nes pats turiu ir aš išnagrinėjau iš pirmo o po to tik pirkau, tai žinau apie tą telefoną praktiškai viską

Dėja, visos android versijos turi savo kodinius pavadinimus.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

(redaguota)

Android 2.3: „Gingerbread“ dapiso naudoti mane jau šitą :D

Jei telefonas nėra iš silpnųjų, tai gali įsidiegti neoficialią ir naujesnę Android sistemos versija. Jei ką kiekvienam modeliui atskirai daug informacijos rasi: http://xda-developers.com/

Redaguota , nario PrefixS

• Parašė po 3 mėnesių...

Kaip isirasyti ta nauja versija?

dar ant kelių tlf tik yra, koks tavo tlf?

Lauksiu 5.0 versijos. Pats naudoju 4.0 ir man viskas patinka,viskas ok.

~metus lauksi čj :D

Aš turiu samsung galaxy s3, tai pas mane yra android versija 4.1.2, tai išleis atnaujinimą į 4.3 ar tą naująjį kitkat?

man rodos į 4.3, nežinau, bet 4.3 man atrodo gali dabar parsisiųst kažką ML forume skaičiau, bet nesupratau ten ROM ar orginali versija

..P

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...