Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turbūt daugelis žino žaidima TankiOnline o dabar aš jums noriu pristatyti žaidimą World of tanks.

Turbūt jums įdomu kuo skiriasi šis žaidimas nuo ''Tankionline' žaidimą žaidžia nemažai lietuvių ir ne vaikų kuriami įvairiausi klanai tarp kurių yra žaidime vadinamų ''senų vilkų'' žaidėjų kuriems net po penkiasdešimt metų.

Žaidimas yra lietuvių kalba kurios nėra Tankionline žaidime.Lietuvių kalbai norint nusistatyti nereikia jokių papildomų siuntimų daryti tiesiog žaidimo instaliacijoje nusistatai žaidimo kalbą ir pirmyn į mūšio lauką.

Žaidime nėra taip kaip yra per tankionline tiesiog viską iš eilės liaudiškai pasakius ''skaldai'' ir viskas visi įveikiami.Šiame žaidime taip nebus.Žaidime yra toks dalykas kaip šarvai ir pramušimas.Pavyzdžiui jeigu tavo tanko pabūklas yra su 165mm pramušimu ir nori pramušti tokį tanką kaip MAUS jis yra dešimto tiero (lygio) pačio tanko šarvai yra virš 200mm bet jis turi daug kampų kaip vadinasi liaudiškai ''suanglinimas'' jo nepramuši taip lengvai net ir to pačio lygio tankai nepramuša jo taip lengvai.

Žaidime yra didžiulė tankų įvairovė tarp kurių yra keli tankai premium už tikrus pinigus.Žaidimo kurėjai nenurvertina nemokamai žaidžiančių žaidėjų jiems net didesnės galimybės įveiktu su paprastu tanku premium paprastą tanką.Premium tankų yra vienas privalumas,kad su juo lengvai dirbti pinigus.Žaidime yra apie šešios nacijos tai yra Britai,Rusai,Amerikiečiai,Prancūzai,Vokiečiai,Kiniečiai.Kiekviena nacija turi dar po keturių rušių tankus tai yra savaeigei prieštankiniai pabūklai,sunkieji tankai,lengvieji tankai,vidutinieji tankai,artilerijos kurie irgi turi savo paskirtį.Žaidime tankų yra virš 200 grubiai paėmus nemokamų tankų o gal net ir daugiau premium tankai nesudaro net šios didžiosios dalies.Premium tankų yra apie 20 ar mažiau skirtingo lygio.Kiekvieną tanką vos nusipirkęs gausi jį neištobulintą turėsi jį išsitobulinti tam yra skirta patirtis ir pinigai kuo geriau pasirodai mūšyje tuo daugiau gauni patirties ir pinigų.

Žaidime yra tokie dalykai kaip vikšrai amunicijos skyrius ir taip toliau.Pavyzdžiui pažeidus amunicijos skyrių lėčiau šaudot ir jis dar gali sprogti ir iškarto jūsų tankas miršta.Pažeidus bokštelį lengviau sukiojasi taipat vikšrai gali nutrūkti ar tiesiog juos nušauti.

Žaidime yra beta testai kiekviena versija yra sukuriama kas puse menėsio ar net greičiau.Parsisiuntus testą yra galimybę testuoti visus tankus.

Aš čia visko nepapasakojau išbandykite ir jūs ir nuspręskite ar verta jį žaisti ar ne maloniai jus kviečiu prisijungti prie šio žaidimo.

Keleta video iš world of tanks žaidimo:

Taipat yra tankų apžvalgos.

Taipat aš kovoju,kad sukurtu šio žaidimo skiltį ir galėtu apie jį rašyti įvairią informaciją vos tik sukūrus aš iš tos skilties neišlipsiu.Visi žaidžiantys ir pritarintys subforumo sukurimui rašykite į komentarus.

Grižęs ir pasikeitęs

Girdėjau jog šį žaidimą žaidžia tikri kariai. Kažkur skaičiau jog iš vieno kario buvo kažkaip "nulauže" ar pavoge anketa, tai po to greitai pasigavo ir gavo baudele atrodo :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Girdėjau jog šį žaidimą žaidžia tikri kariai. Kažkur skaičiau jog iš vieno kario buvo kažkaip "nulauže" ar pavoge anketa, tai po to greitai pasigavo ir gavo baudele atrodo :D

Taip,neseniai ir mano paskyrą buvo nulaužė ir gmailą pakeitė,bet sekmingai atsigrąžinau.Aišku paskyroje radau ir išrastų naujų modulių kurių man taip reikėjo.Bet pradėjau žaisti su nauju niku.

Grižęs ir pasikeitęs

Šaunu,kad žaidi norėčiau sužinoti ką esi gero pasiekes?

Nu ką žinau. :D Aš turiu rusišką tanką VIII IS - 3, mano tėtis žaidžia su tuo tanku, kur atsistoji ir šaudai iš viršaus nežinau kaip vadinas. :D Labai noriu Batchat, prancūzišką, jis man patinka, nes jis greitas, šaudo greit, bet po to užsitaisinėja ilgai, bet man patinka. O pats turiu, nu ką žinau, IS - 3 VIII lygio, manau, kad ne visi turi tą tanką Tetrach kažkaip, aš tai turiu, buvau pirkęs 1 kart Premium, turiu 760 gold dabar, pinigų neatsimenu. :D

Nu ką žinau. :D Aš turiu rusišką tanką VIII IS - 3, mano tėtis žaidžia su tuo tanku, kur atsistoji ir šaudai iš viršaus nežinau kaip vadinas. :D Labai noriu Batchat, prancūzišką, jis man patinka, nes jis greitas, šaudo greit, bet po to užsitaisinėja ilgai, bet man patinka. O pats turiu, nu ką žinau, IS - 3 VIII lygio, manau, kad ne visi turi tą tanką Tetrach kažkaip, aš tai turiu, buvau pirkęs 1 kart Premium, turiu 760 gold dabar, pinigų neatsimenu. :D

Šaunu,kad tiek pasiekei siūlau pradėti vėl žaisti tikrai įtraukiantis žaidimas.Kur iš viršaus šaudo vadinasi ''Artilerija''

Taipat ar yra norinčių,kad atsirastu šio žaidimo subforumas?

Grižęs ir pasikeitęs

Šaunu,kad tiek pasiekei siūlau pradėti vėl žaisti tikrai įtraukiantis žaidimas.Kur iš viršaus šaudo vadinasi ''Artilerija''

Taipat ar yra norinčių,kad atsirastu šio žaidimo subforumas?

Aj jo mano tėtis vadina "arta", po to pažiūrėjau googlej žiūriu wtf arta net ne tankas. :D Nu žinau, biški kolkas atsibodo. Po to vėl pradėsiu.

Žasinielis, o pats žaidi? Taip pat norėčiau sužinot, ką esi pasiekęs, kokius tanku turi ir pnš.

Taip pats žaidžiu.Dažnai keitinėjau accountus turėjau t-25 premium tanką bei IS tanka su Arl-v39 elc amx turėjau, t-34-1 irgi turėjau.Dabar nusprendžiau viską iš naujo ir accountų nebekeitinėt.

Grižęs ir pasikeitęs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...