Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Iš tavo kalbos sprendžiant labai pasitiki žodžių laisvę, bet pasiremk faktais: ordinai tik pavadinimas, esmė visur tapati.

Jeigu prašnekėsim apie logiką: http://lt.wikipedia.org/wiki/Ordinas kuom čia rišas visas šitas reikalas?

Aš niekada nebūsiu laisvas nuo komentavimo, tai priimk tai kaip įšūkį.

Aš girdėjęs tik pasisekusių projektų vardus, kažkokių nuvalkiotų tai tikrai neįsiminiau....

Mano nuomone Ordinas tai būtų kažkas kaip TIKRASIS VIP (Very important person).

Redaguota , nario PreFix

Tu nežinai nes turbut biški bukas esi jai nežinai, kad galima savo plugina sukurti .... Ko tu čia išvis pristojai Mantavo nuomodė mažiausiai rūpi kažkaip.

Trololololol.... Tu bent pažįsti bent kažkiek mane? Jeigu ką eclipse įvaldęs bent kažkiek esu, o tau net eclipse žodis turbūt nieko nereiškia.Beto tavo logika durna, tipo siunties iš neto ir bandai sakyt, kad Lietuvis negali pluginu kurt.Ko pristojau? Man nepatinka šūdserveriai ir tiek.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...