Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.Taigi idėsiu savo edit SALG.LT Gamemod'a.Kas jamę naujo pasiskaitysite čia:

Paveikslėlis

Sveiki atidariau serverį.Bet aišku reikia remėjų,scriptintojo normalio,kad sukurtu dyzelina su dujomis ir 2car.Ir būs sumokėta;) Poto reikia admin,vip,direktorių.Jūs galvojat,kad dėkim ateina koks žmogelis.Parašai swx.Nori admin? Bet turėsi platint. Baikit juokus. Žmogus atėjas gaus LT 9K XP Ir 300K LT Daugiau nieko negaus.Užsidirbs pats;) Serveryje išviso yra apie 26 darbai sudėjus gaujos dyrektoriaus darbai ir be pakvietimo.Nori tapti mūsų serverio dalimi? Reklamuok nedvėjok pirk admin,vip:) XP LT Rinkimai būs tada kaip susirinks bent 12 Žmonių Norim pasiekti rekorda.

Atnaujinimai: /virve dabar galės samdomi žudikai surišti žmogų.Dabar kolkas tik tas praeitame gamemode buvo dirbama daugiau.Dabar nebėra darbo.Mokslai viskas.Laiko trūksta labai:( Bet ką padarysi tiek to. Dabar einam prie serverio informacijos.Taigi puslapis: http://www.sacity.us.lt Taip pat nebūs atrankų kol ne susirinks 10 žmonių

Reikia mapperio

Atnaujinimai:Sutvarkytas mašinų turgaus bugas

Sutvarkytas kuro bugas.

Idėta komanda adminam /skristi

Idėta nebe virvė komanda,o surišti samdomiems žudikams.

Pajungtas serveris.

Nebesusijungsim su serveriu :)

Žadami atnaujinimai:

Idėti benzino dyzelio dujos kurus.

2Car sistema

Pakeisti kaip nusiperki mašina vieta jos .Nes kremta ji į kaimelius.

Pajungti ant 0.3e serverį.

Idėti kamera,kad galėtu žiūrėti mašinos vidų.

Editinu nuo SALG.LT Gamemod'o mokinuosi gerai scriptint.Ačiū už komentarus.Jei norit sussiegti su manimi aš esu SFLG.Ipy.LT Administratorius mano skype: avejurga Atsisveikinu su jumis.

Užeikit

Atnaujinimas labai dydelis: Pakeistas web dizaino headeris.

Taigi kaip aš sukūriau šį serverį? Viena dieną radau SALG.LT Gamemod'ą jis buvo dar biški bugovas.Komandos dar kelios neveikė.Tai aš pradėjau jį editinti.

Sutvarkyta komandą adminam /skristi nes buginosi labai.Idėta savininkui /skristi ir /takew.Išimta komandą /suristi žudikams.Greitu laiku idėsime naują.Nes jau šita labai jau buginasi.

Atnaujinimas: Idėta GROVE Street gaujai /suristi dabar nesibugina.

Taigi delko aš jį paplatinu? Delto nes jau pasiemiau kita gm editinti.LTG Man prie širdies.Jau atsisiuntęs viska turiu.Nes jau nėra ko veikt su tuo SALG.LT.

Norėjau pasakyti , kad jau 2 car sistema įdegta čia.

Linkas: SALG.LT_Editas.rar - 6.4 Mb

e09fe8f4e32b0723d6c880cb9cd85d24741.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...