Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4287 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

C:\Users\Mano\Desktop\samp\gamemodes\sag.pwn(76) : error 017: undefined symbol "REGISTRACIJA"

C:\Users\Mano\Desktop\samp\gamemodes\sag.pwn(80) : error 017: undefined symbol "PRISIJUNGIMAS"

{

new failas[128], vardas[128]; // Sukuria kintamuosius failui á kurá saugos viskà ir þaidëjos vardo iðgavimo kintamajá.

GetPlayerName(playerid, vardas, 128); // iðgaunà vardà.

format(failas,128,"vartotojai/%s.ini",vardas); // sukuria failàá kurø bus saugomà.

if(!dini_Exists(failas))

{

ShowPlayerDialog(playerid,REGISTRACIJA,DIALOG_STYLE_PASSWORD," {660000}Registracija","{0066CC}Iveskite slaptazodi","Registruotis","");// registraijos dialog

}

else if(dini_Exists(failas))

{

ShowPlayerDialog(playerid,PRISIJUNGIMAS,DIALOG_STYLE_PASSWORD," {660000}Prisijungimas","{0066CC}Iveskite slaptazodi","Prisijungti",""); //prisijungimo dialog

}

return 1;

}

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

C:\Users\Mano\Desktop\samp\gamemodes\sag.pwn(100) : error 017: undefined symbol "zaid"

C:\Users\Mano\Desktop\samp\gamemodes\sag.pwn(102) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerPos"

C:\Users\Mano\Desktop\samp\gamemodes\sag.pwn(103) : error 010: invalid function or declaration

Uzkraunam( playerid );

new stringas[ 50 ],vardas[ 24 ];

GetPlayerName( playerid, vardas, 24 );

format(stringas, 50, "Labas, %s", vardas);

GameTextForPlayer(playerid, stringas, 10000, 6);

zaid( playerid ) ++;

}

SetPlayerPos(playerid,-1957.9933,137.7095,27.6940);

return 1;

}

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

C:\Users\Mano\Desktop\samp\gamemodes\sag.pwn(317) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "Saugojimas")

C:\Users\Mano\Desktop\samp\gamemodes\sag.pwn(345) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "Uzkraunam")

}

public Saugojimas(playerid, bool:simple)

{

new file[100]; // nauji kintamieji þaidëjo faile

new name[MAX_PLAYER_NAME]; // þaidëjo vardo iðgavimo kintamasis

GetPlayerName(playerid,name,sizeof(name)); // iðgauna þaidëjo vardà á kurio aplankà viskà saugos.

format(file,sizeof(file),"vartotojai/%s.ini",name); // nustato vietà á kuria iðsaugos

new Float:coo[3],weps[2][12]; //kintamasis iðsaugoti þaidëjo ginklams ir pozicijai

GetPlayerPos(playerid,coo[0],coo[1],coo[2]); //iðgauna pozicijà.

if(!fexist(file)){dini_Create(file);} //sukurià naujà kintamajá þaidëjo faile.

dini_IntSet(file,"litai",GetPlayerMoney(playerid)); //iðsaugo jûsø pinigus ir juos iðsaugo

dini_IntSet(file,"wanted",GetPlayerWantedLevel(playerid)); //nustato þaidëjo ieðkomumà.

dini_IntSet(file,"skin",GetPlayerSkin(playerid)); // nustato þaidëjo skin ir já iðsaugo

for (new tmp=0; tmp<12; tmp++) GetPlayerWeaponData(playerid,tmp,weps[0] [tmp],weps[1][tmp]); //iðsaugo visus þaidëjo ginklus ir jø kulkas.

dini_IntSet(file,"Ginklas0",weps[0][0]); dini_IntSet(file,"Ammo0",weps[1][0]);

dini_IntSet(file,"Ginklas1",weps[0][1]); dini_IntSet(file,"Ammo1",weps[1][1]);

dini_IntSet(file,"Ginklas2",weps[0][2]); dini_IntSet(file,"Ammo2",weps[1][2]);

dini_IntSet(file,"Ginklas3",weps[0][3]); dini_IntSet(file,"Ammo3",weps[1][3]);

dini_IntSet(file,"Ginklas4",weps[0][4]); dini_IntSet(file,"Ammo4",weps[1][4]);

dini_IntSet(file,"Ginklas5",weps[0][5]); dini_IntSet(file,"Ammo5",weps[1][5]);

dini_IntSet(file,"Ginklas6",weps[0][6]); dini_IntSet(file,"Ammo6",weps[1][6]);

dini_IntSet(file,"Ginklas7",weps[0][7]); dini_IntSet(file,"Ammo7",weps[1][7]);

dini_IntSet(file,"Ginklas8",weps[0][8]); dini_IntSet(file,"Ammo8",weps[1][8]);

dini_IntSet(file,"Ginklas9",weps[0][9]); dini_IntSet(file,"Ammo9",weps[1][9]);

dini_IntSet(file,"Ginklas10",weps[0][10]); dini_IntSet(file,"Ammo10",weps[1][10]);

dini_IntSet(file,"Ginklas11",weps[0][11]); dini_IntSet(file,"Ammo11",weps[1][11]);

dini_FloatSet(file,"pos_X",coo[0]); dini_FloatSet(file,"pos_Y",coo[1]); dini_FloatSet(file,"pos_Z",coo[2]); //iðsaugo þaidëjo poziijà.

return 1;

}

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4287 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...