Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

TTmNVx9.png

Laba diena visiems Supergames.LT portalo nariams. Šioje temoje noriu pristatyti save. Visų pirma kas aš esu? Aš esu Martynas, man 17 metų, esu iš Vilniaus. Šiuo metu mokausi Vilniaus Licėjuj, eisiu į 11 klasę. Kaip aš čia atsiradau? Labai paprastai, tiesiog nusprendžiau ateiti ir parodyti visiems savo gabumus, bei ką aš moku. Šeip mano kaip ir mėgstamas dalykas, ką veikiu su kompiuteriu tai beabėjonės žaidimai, tokie kaip LoL, BF 3 ir panašiai. Aišku, dabar jau daug laiko nebus, na bet 11 klasėj nėra taip ir sunku, kai gerai mokaisi :lol: Taip pat po biški pradedu mokintis Pawn bei Java kalbas, tikiuosi per šiuos metus ( iki 2014 ) pramokti nors kažkiek, tikiuosi profai esantys čia man padėsit :taika:

Mano skype: martynas.ruslys

El. paštas: [email protected]

Ai, beto dauguma manau nori pamatyt „KAIP gi ši laido princesė kuri kątik prisistatė" atrodo:

999570_673133579382487_513554269_n.jpg

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...