Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pardavėjų teigimu, kas trečias „XBox 360“ sugenda


Popas23

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Naujasis „Xbox 360“ žaidimų kompiuteris išlieka žaidimų kompiuterių lyderiu. Deja, panašu, kad šis kompiuteris pirmauja ir pagal gedimų skaičių. Kompiuterių platintojų teigimu, kas trečias „Xbox 360“ kompiuteris sugenda.

Kaip rašo „DailyTech“, Didžiosios Britanijos kompanija „Micromart“, taisanti įvairius žaidimų kompiuterius, netgi yra paskelbusi, kad nepriims taisyti „Xbox 360“ kompiuterių, pažeistų trijų mirties švieselių sindromo. Savo sprendimą kompanija grindžia tuo, kad kompiuteriai yra konstrukcinis, o ne gamybos brokas. Jis yra pakankamai rimtas, kad kompanijai neapsimokėtų taisyti šių kompiuterių.

„DailyTech“ apklausė keleto prekybos tinklų atstovus, kurie patvirtino, kad beveik kas trečias parduotas „Xbox 360“ žaidimų kompiuteris sugrįžta į garantinį servisą. Anot jų, „Xbox 360“ žaidimų kompiuteriai genda gerokai dažniau, nei kiti.

Norėdama įtikti žaidimų mėgėjams, 2006 metų pabaigoje „Microsoft“ padidino kompiuterio garantiją nuo 90 dienų iki vienerių metų. Tačiau tiems, kam garantija jau pasibaigė už remontą gali tekti sumokėti apie 140 JAV dolerių. Tiesa, kaip pastebima, 2005 metais kompanija buvo pripažinusi, kad pirmoji „Xbox 360“ kompiuterių partija buvo žemesnės, nei priimtina kokybės ir įsipareigojo nemokamai sutaisyti visus šiuos kompiuterius. Tačiau kalbėdami apie naujesnes kompiuterių serijas, „Microsoft“ atstovai tvirtina, kad broko procentas atitinka kompiuterių pramonės normas ir yra 5 – 10 proc. ribose.

Kaip rašoma „1up“ tinklalapyje, „Xbox 360“ kompiuteriai ne tik genda patys, bet ir gadina į optinį kaupiklį įdėtus diskus. Šiame tinklalapyje galima rasti nuorodą į išsamias instrukcijas, kaip „Xbox 360“ optiniame kaupiklyje įrengti specialias paminkštinimo pagalvėles, neleidžiančias subraižyti disko paviršiaus.

www.kompiuterija.lrytas.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...