Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Call of Duty kodai


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pažymėkite Call of Duty Singleplayer shortcuta ir spauskite dešinį pelės klavišą. Išmes lentele ir einame i Shortcut (jis dažniausiai jau būna pastatytas) Matome laukeli Paskirtis (angliškai nežinau :D ) ten matome parasyta: "C:\Program Files\Call of Duty\codsp_s.exe" darom tarpą ir rašome su kabutėmis: "+set thereisacow 1337 +set developer 1 +set sv_cheats 1 +set monkeytoy 0" . Turėtų atrodyti taip: "C:\Program Files\Call of Duty\codsp_s.exe" "+set thereisacow 1337 +set developer 1 +set sv_cheats 1 +set monkeytoy 0" . Spaudžiame Apply. Įeiname į patį žaidimą, atsiradusiam pagrindinėję meniu, spauskit ~ , ir jei išmeta consolę reiškia viska teisingai padarėte. Einame i New Game,pasirinkame lygį - ar naujokas ar veteranas ir pan. Užsikrovus, misijai vos atsiradus,jums reikes paziuret i lentas,bet mes ne apie jas, o apie kodus. Spaudžiame ~ ir consolėję rašom: god - nemirtingumas. Kiek žinau iš karto neina ijungti, jei eina ijungti kodus,turi rodyti godmode on-off, jei neina kodai,išeikite iš pačio žaidimo, ir vėl įeikite, tada vėl einam i 1 misiją ir rašom kodus. O kodai tokie:

Visos gyvybės - give health

Visi daiktai - give all

Amunicija - give ammo

Nemirtingumas - god

Priešas nematys jūsų - notarget

Skraidymas - ufo

Nusižudyti - kill

Išsaugoti žaidimą - savegame

Paleisti išsaugotą žaidimą - loadgame

Pažiūrėti vaizdo intarpą - cinematic

Taip pat tinka ir Call of Duty: United Offensive, bandžiau pukysxxx kodais,bet man nepasileido, o štai ką parašiau viskas veiks ;)

Rašiau iš žaidimai.com žurnalo, rašysiu daug kodų bus taip: 1 žurnalas - 1 party, tų party bus gal apie kokia ~10 ar net daugiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...