Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4690 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Aš esu to serverio žaidėjas, direktorius. Šis serveris jau gyvuoja gan ilgai, pasiruošęs augt. Tai servo map yra LS. Savininkas daro viska vienas, nieko neprileidžia prie sistemų. Mums reike kiek žinau 10lt ant mysql ir poto ant reklamų. Savininkas nenorėjo, kad dėtume į supergames.lt, bei rašytume apie serverį. Užeikit į forumą. Jei ir neduosit tos paramos, tai nors žaiskit su mumis. Yra dar keletą laisvų direktoriu nes keistas mapas ir forumas pilnai ištryntas, perdaromas. Mums reike ir žaidėju ir tie kurie paremtu. Paremus serverį bus dosniai atsilyginta serveryje- Savininko žodžiai. Mano skype: Karolisnar Kvieskit tie kurie tikrai norės žaist arba norės paremt ir žaist.

Atsiprašau už klaidas.

Redaguota , nario Karolisnar
(redaguota)

Juokinga tema... :)

Man reikia naujų batų rugsėjo pirmajai. Tai gal sumeskit man po 10LT? Šiaip nenorėjau rašyt, bet mama liepė parašyt į supergames...

1. Neprašau, kad sumestumėt.

2. Gal asmuo tiesiog nenori kaip bomžas prašyt lt, dėl to ir sakė čia nerašyt. Aš tuo labiau neprašau o tik siulau užeit ir paremt jei galit.

3. Good luck su batais.

Redaguota , nario Karolisnar

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4690 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...