Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames.lt nariai, svečiai turiu internetą Bite - Vadafone ,bet jo planas jau baiginėjasi , taigi noriu paklausti koki internetą būtų geriausia pasirinkti ( nesiūlikite šviesolaidinių , nes gyvenu užmiestyje o laidą aacivesti labai toli ;/ ) .

Mano žinomi internetai

1. Omnitel. ( veikia pas mane ).

2. Bite - Vadafone. ( veikia pas mane ).

3.Mezon ( neveikia pas mane ) .

4.Tele2 ( nežinau ).

5.Erdvė ( nežinau ).

O gal yra koks zebra internetas jau sukurtas kuriam nereikėtu telefono ar kitokio kabelio ?

Padėkite išsirinkti :).

Redaguota , nario Rks.Bestas

Senbuvis

(redaguota)

Na čia viskas priklauso nuo tavęs tu žinai pats koks greitis dabar, nieko daug nepakeisi turi pasiklausti interneto tiekėju yra skirtingi planai ir visą kitą. Šiaip manau daug jie nesiskiria bet erdvė būtų stipriausias priklausomai nuo tavo gyvenamosios vietos. Pas mane "Zebrą"

Ir tai yra skirtingi planai o jeigu nori galingo interneto kur kiti aplinkiniai nė puse neturi tada jau turi investuoti 500-2000 lt

Ryšio bei signalo stiprinimui ir kitiem dalykams.

Mano greitis buvo 11mb/s tai 11/9 - išeina 1.2/mb suntimas investavau 1400 lt ~

Dabar siunčia 4.8 ~ "KAIME" tai čia aplinkui niekas tokio neturi.

Na o jeigu nori pasimatuoti greiti tai turi http://speed.zebra.lt/ ir taves rezultatą padalinti iš 9 ir gausi siuntimo greiti.

Na taip žiūrėk gal "Erdve" nes manau jeigu tau eitu ji pasijungti gal būtų visai nieko svarbu susisiekti su tiekėjais ir pasikonsultuoti.

Nes tie greičiai planai keičiasi kas mėn.

http://www.rysiostiprinimas.lt/

Redaguota , nario Official Xiuntrix

d4fa406ea30b124067fc3a21b883713567.png

1. Omnitel. ( veikia pas mane ). Neretai stringa ties blogu oru , vakarais , labai nestabilus siuntimosi greitis.

2. BIte - Vadafone. ( veikia pas mane ). Nieko apie jį negirdėjęs.

3.Mezon ( neveikia pas mane ) . Geras , greitas, pastovus. Bet pas tave neina..

4.Tele2 ( nežinau ). Naudojasi tokiomis komunikacijomis kaip omnitel, todėl paslaugos labai minimaliai skirsis kokybe.

5.Erdvė ( nežinau ). Lėtas, nepastovus .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...