Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi taigi apie projekto start'a niekam dar neskelbiu kadangi jis bus tik dar po 1-2savaitciu o gal ir greičiau priklausomai per kiek laiko viska gausiu ir kaip spėsiu padaryti trumpai apie projekta jai kas esat naudoje užsenietiškus vadinamus "booter" ar kitus dalykus tai vat čia bus kaškas panašaus nusipirke musu paslaugas webe gausite prijejima prie "DDoS" iraše IP Port laiką galėsit dosint žmogu ir šiaip daryt ka norit jai ka domina rašom į privata kodėl kuriu šita tema tai tik dėlto kad reikia remėju budai kuriais galesit pirkt bus sms žinutėmis vps serveriais banku "paypal" skubiai reikia remėju žmonės pranešu kad parėmus mus pinigus atgausite arba galėsite rinktis musu paslaugas gražinama x2.

Nuotrauka sumaniau ikelt pagrindinio puslapio :)

http://www.part.lt/i...eefbc0b9417.bmp

Redaguota , nario Deividas_Script
(redaguota)

gi uz tokius projektus ir baudas gaut gali... p.s dizainas platintas

Tai gal turi kokį NORD VPN bet jei einą su proxy ir galvoją kad apsisaugoją tai labai klysta nes proxy išduodą duomenis :D

ir + tokią svetainė ilgai neišsilaikys pamačius administraciją hostingo kad tokią svetainė yra iškarto išjungią + baudelė :D

Redaguota , nario Martini*

Tai gal turi kokį NORD VPN bet jei einą su proxy ir galvoją kad apsisaugoją tai labai klysta nes proxy išduodą duomenis :D

ir + tokią svetainė ilgai neišsilaikys pamačius administraciją hostingo kad tokią svetainė yra iškarto išjungią + baudelė :D

Jus matosi esat neišmanantis žmonės pirmiausia nesuprantat apie ka jus kalbat? + kas užsidarė apie ka mes kalbam žmonės kas gali uždaryt pasakyk tu man weba kai pas mane namuose stovi serverine ir webas pajungtas ant jos? ;DDDDDD lololololol man atrodo pirmiausia reikėtu jum daugiau kaška pasimokyt prieš kaška sakant + ne jusu reikalas kiek mes išbusime angliška projekta kai turėjau išbuvau 3 4 mėnesius policija ar kaškas kitas negali man nieko dėl to prikišt sekmės.Free world.

Jus matosi esat neišmanantis žmonės pirmiausia nesuprantat apie ka jus kalbat? + kas užsidarė apie ka mes kalbam žmonės kas gali uždaryt pasakyk tu man weba kai pas mane namuose stovi serverine ir webas pajungtas ant jos? ;DDDDDD lololololol man atrodo pirmiausia reikėtu jum daugiau kaška pasimokyt prieš kaška sakant + ne jusu reikalas kiek mes išbusime angliška projekta kai turėjau išbuvau 3 4 mėnesius policija ar kaškas kitas negali man nieko dėl to prikišt sekmės.Free world.

nu ir kas kad host namuose?... pamatys puslapi cert.lt ar kas... ip paims tik jo ir matys kur stivi serverine... o serverine tava namuose, tai ir suras... tu negalvok kad lietuva tai nieko nedarys, bauda mestels, ir nereikes jums tokiu projektu daugiau

Hello, U WOT M8?

nu ir kas kad host namuose?... pamatys puslapi cert.lt ar kas... ip paims tik jo ir matys kur stivi serverine... o serverine tava namuose, tai ir suras... tu negalvok kad lietuva tai nieko nedarys, bauda mestels, ir nereikes jums tokiu projektu daugiau

Aišku nieko nedarys ;) va tokie vaikai kaip tu prisiklauso visokiu cert.lt ir galvoja kad ten kaškas kaška daro o tu žinojai toki dalyka kad cert.lt yra sukurta paprastu žmoniu tik pagrasint ar kaška daryt? ta kompanija ištikruju neagzistuoja paskambink i policija paklausk ar policijai priklauso cert.lt svetainė pasakys atsiprašom apie tokia svetaine nieko nežinom gero vakaro durneli tu bled vaikas eik megot nerašinėjas šitu šudinu savo nuomoniu nieko neišmanai supranti ? eik savo studijas platint

(redaguota)

:D gi ant tava bannerio kur reklamini supergames parasyta powernet.lt

p.s pats pasakes per 1-2 savaites... o dabar padares redirekta i kazkoki kita puslapi... be to, kas kad nesakiai vistiek kadanors parodysi, ilgai tokios sveitaines negyvuoja

Na svetainė ir visa sistema galios tikrai ilga laiką dryščiau teigt kad net visus metus :) padarysiu ji anglišku stilium lietuvoj to nėra daugumai patiks pamatysi.Del PowerNET.LT tai ne mano ten kolkas reikes pakalbet su tuo zmogu kad nusipirkti nezzinau bus matyt.

Redaguota , nario Deividas_Script

Na svetainė ir visa sistema galios tikrai ilga laiką dryščiau teigt kad net visus metus :) padarysiu ji anglišku stilium lietuvoj to nėra daugumai patiks pamatysi.Del PowerNET.LT tai ne mano ten kolkas reikes pakalbet su tuo zmogu kad nusipirkti nezzinau bus matyt.

Tai pas patį yra tikrausiai tik 1 serverinė ant kurios laikai svetainė ar kartu dar iš jos ddos? ir dar nusipirksi papildomių vps ?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...