Peršokti į turinį

Deivsx

Pagalbos su score

Recommended Posts

Sveiki reikia pagalbos. Reikia, kad kai pasibaigia mačas, kaikurie žaidėjai gautu score.

public OVER()

{

GameTextForAll("~r~ LAIKO NERA ~b~ VISKAS PASIBAIGE", 2500 , 0);

SetTimer("Restart", 10000 , 0);

}

Reikia, kad pvz: Team[playerid] = TEAM_1;

gautu kažkiek score. Ačiū.

Redaguota , nario Deivsx

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Ar score gauna visi žaidėjai tie kurie dalyvavo kaškur ar tik tie kurie laimėjo ?

Ir koks kintamasis kuris tikrina ar žaidėjas dalyvauja tame mače ?

  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Kiekvienam žaidėju ( foreach ) kuris yra komandoje ( Team[playerid] = TEAM_1 ) duodam taškų...

for (new i = 0; i != MAX_PLAYERS; ++i)
{
if( Team[ i ] == TEAM_1 )
{
	SetPlayerScore( i, GetPlayerScore( i ) + 10 );
}
}

Redaguota , nario Expert*
  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Eulute: 322 ForEach( i, MAX_PLAYERS )

324 if( Team[ i ] = TEAM_1 )

error 010: invalid function or declaration

322 -- 324) : error 010: invalid function or declaration

322 -- 324) : fatal error 107: too many error messages on one line

Tu dedi po public OVER() ?

  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Tai dedu po to publico, tai meta 8 error :/

Pataisiau viršui. ( 1 klaidą radau su kintamuoju, ir šį kartą nenaudojam foreach )

Jai dar neveiks atsiūsk visa tą funkciją po kure tai dedi..

Redaguota , nario Expert*
  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Mhm, ačiū už pagalbą, bet radau ir aš klaide savo scripte :D Tai turbut reikės kitos pagalbos. Gauni rep

Tai rašyk iškarto koke ten klaida gal padėsiu.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×