Deivsx

Pagalbos su score

Recommended Posts

Sveiki reikia pagalbos. Reikia, kad kai pasibaigia mačas, kaikurie žaidėjai gautu score.

public OVER()

{

GameTextForAll("~r~ LAIKO NERA ~b~ VISKAS PASIBAIGE", 2500 , 0);

SetTimer("Restart", 10000 , 0);

}

Reikia, kad pvz: Team[playerid] = TEAM_1;

gautu kažkiek score. Ačiū.

Redaguota , nario Deivsx

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Ar score gauna visi žaidėjai tie kurie dalyvavo kaškur ar tik tie kurie laimėjo ?

Ir koks kintamasis kuris tikrina ar žaidėjas dalyvauja tame mače ?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Kiekvienam žaidėju ( foreach ) kuris yra komandoje ( Team[playerid] = TEAM_1 ) duodam taškų...

for (new i = 0; i != MAX_PLAYERS; ++i)
{
if( Team[ i ] == TEAM_1 )
{
	SetPlayerScore( i, GetPlayerScore( i ) + 10 );
}
}

Redaguota , nario Expert*

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Eulute: 322 ForEach( i, MAX_PLAYERS )

324 if( Team[ i ] = TEAM_1 )

error 010: invalid function or declaration

322 -- 324) : error 010: invalid function or declaration

322 -- 324) : fatal error 107: too many error messages on one line

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Eulute: 322 ForEach( i, MAX_PLAYERS )

324 if( Team[ i ] = TEAM_1 )

error 010: invalid function or declaration

322 -- 324) : error 010: invalid function or declaration

322 -- 324) : fatal error 107: too many error messages on one line

Tu dedi po public OVER() ?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Tai dedu po to publico, tai meta 8 error :/

Pataisiau viršui. ( 1 klaidą radau su kintamuoju, ir šį kartą nenaudojam foreach )

Jai dar neveiks atsiūsk visa tą funkciją po kure tai dedi..

Redaguota , nario Expert*

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Mhm, ačiū už pagalbą, bet radau ir aš klaide savo scripte :D Tai turbut reikės kitos pagalbos. Gauni rep

Tai rašyk iškarto koke ten klaida gal padėsiu.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele