Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4720 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi ieškau normalaus projekto, turinčio neplatintą modifikaciją, su bent keliom unikaliom sistemom. Geriausiai būtų, jei projekto gm būtų kurtas nuo 0 , bet gerai bus ir stiprus editas. Kilo klausimas ką aš moku? Aišku kad nekilo, nes temos pavadinime jau parašyta kad mapinti ;D

Šiek tiek apie mane:

Esu Dangis, gyvenu Klaipėdos r. esančiame nedideliam miestelyje, mėgstu žaisti krepšinį, šiaip pabūt su draugais, pasėdėt prie pc, per jį mappinti. Galiu mappinti jūsų pasirinktu stiliumi. Kai reikia esu rimtas, kai nereikia būnu linksmas. Man yra 13 metų. Taip, taip vien dėl metų dauguma atsisakys mane priimti į projektą, bet mano nuomone svarbus ne amžius, o intelektas. Juk kai kurie turi ,kad ir 15 ar 16 metų, bet elgiasi kaip 10-mečiai. Su manim priešingai, man 13 , bet mano intelektas kaip normalaus 15-mečio.

Žodžiu, štai mano mapinimo pavyždžiai:

Dykumų miestelių ligoninė:

Dykumų miestelių vairavimo mokykla:

Tai va, bereikšmių komentarų (free-postų) nelaukiu, jei susidomėjot ir norėtumėt mane priimti į projektą, rašykite į skype audangas2 , ten viską aptarsime (atlygį ir visą kitą).

Redaguota , nario Hark0w

busta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4720 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...