Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4287 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi toks nesiojamas pc:

AMD E-450 1.60ghz

2gb ram

amd radeon 7470m 1gb vaizdo plokste

problema tame, kad kai narsau po interneta, dar nieko, viskas su greiciu gerai. bet isijungiu koki san andreas tai vos imanoma zaisti, visi zaidimai stringa, nors vaizdo plokste galinga.

Windows 7 Ultimate 64bit

windowsu perrasinet nenoriu, bet gal kas tures koki pasiulyma? vice city lošiau tai viskas gerai..

Pas mane yra kompiuteris su "AMD E-240" procesoriumi 1.5Ghz ir 1 branduolio, bet su galingesnėmis grafikomis, nei pas mane. Aišku viska gadina procesorius, nes su tokiu nei Minecraft nepažaisi. Jei ką bandyk naujinti driverius, kaip sakė, o jei nepadės, tai AMD procesorius savo tvarka daro. Tokius smelėtus AMD procesorius deda tik į pigiausius modelius.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Pas mane yra kompiuteris su "AMD E-240" procesoriumi 1.5Ghz ir 1 branduolio, bet su galingesnėmis grafikomis, nei pas mane. Aišku viska gadina procesorius, nes su tokiu nei Minecraft nepažaisi. Jei ką bandyk naujinti driverius, kaip sakė, o jei nepadės, tai AMD procesorius savo tvarka daro. Tokius smelėtus AMD procesorius deda tik į pigiausius modelius.

Va procesorius: http://www.notebookcheck.net/AMD-E-Series-E-450-Notebook-Processor.60138.0.html

Va procesorius: http://www.notebookc...or.60138.0.html

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4287 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...