Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visiška nesąmonė, viskas išmėtyta bet kaip, nesuderinta, spalvos vyrauja vienspalvės, slideris ne koks, nes jai derinti paveikslėli, pvz jai būtu pritaikytas kokiam serveriui, ir rodyti koki event'ą vienoje vietoje, kur daug žmonių, jau reikėtu palikti didelius šonus be jų. Tau vis dar mokytis ir mokytis, galvoju galbūt vis dėl to viena tavo darba pakritikuoti kitaip, t.y. prisėst prie ps ir padaryt pavyzdį :)

(redaguota)

Visiška nesąmonė, viskas išmėtyta bet kaip, nesuderinta, spalvos vyrauja vienspalvės, slideris ne koks, nes jai derinti paveikslėli, pvz jai būtu pritaikytas kokiam serveriui, ir rodyti koki event'ą vienoje vietoje, kur daug žmonių, jau reikėtu palikti didelius šonus be jų. Tau vis dar mokytis ir mokytis, galvoju galbūt vis dėl to viena tavo darba pakritikuoti kitaip, t.y. prisėst prie ps ir padaryt pavyzdį :)

o man ?:D

Lool, išgirdai atsiliepimus iš "Profesionalų" :D

Aš visiems gi įtikt negaliu. Taigi, gali pyzdint ir neteršt šios temos.

O jei sakai, kad Copy, parašyk EDWCode į PM, jis tau atsakys.

Ne,tik kuris turi daugiau patirties :)

VA APIE TAVo dizainus

:DDDDDDDDDDDd Bl3t ten apie jo vieną dizainą buvo ;D

O dizaine tik tas slideshow patiko :D Žiūriu db išmokai nuo EDWCode tuos burshus dėti :D

Redaguota , nario DominiC.
1374137629_tdabanner.gif

Supergames.lt forume vieno dalyko nesuprantu, 5 komentarai visalaik būna geri, o jei jau vienas nusišnekėjo, tai ir visi sako: Terlionė, huinia ir t.t

Nemoki priimt kritikos, tai geriau tada ir nieko nedaryk. Nejaugi pats neįžvelgi jog tokio dizaino niekas nenaudotu?

Čia 'tep lep' kokiu 15min darbas.. Atsimink čia žaidimu suportas, o ne grafikos. Dabar dar per daug gerai čia visi atsiliepia apie šį dizainą.

Įkelk į imagination, kaip minėjau nemoki kritikos priimt, tai manau po ten mestum piešima :)

(redaguota)

Nemoki priimt kritikos, tai geriau tada ir nieko nedaryk. Nejaugi pats neįžvelgi jog tokio dizaino niekas nenaudotu?

Čia 'tep lep' kokiu 15min darbas.. Atsimink čia žaidimu suportas, o ne grafikos. Dabar dar per daug gerai čia visi atsiliepia apie šį dizainą.

Įkelk į imagination, kaip minėjau nemoki kritikos priimt, tai manau po ten mestum piešima :)

eik tu n-x u-r-o-d-a-s, užpisot man jūs jau tokie b-l-e-t, tu nors supranti, ką reiškia Dizainas?? tai ir taip aišku, kad tokio nieks nenaudotų, darau mokymosi tikslam.

( atsibosta jau tie sajanai, kurie rašo: 15 min darbas, 20 min darbas, tai ir padaryk panašų darba per 15 min, čj dabar priežastį pasakysi, kodėl negali daryt )

Redaguota , nario spe3d12345

:)

(redaguota)

eik tu n-x u-r-o-d-a-s, užpisot man jūs jau tokie b-l-e-t, tu nors supranti, ką reiškia Dizainas?? tai ir taip aišku, kad tokio nieks nenaudotų, darau mokymosi tikslam.

( atsibosta jau tie sajanai, kurie rašo: 15 min darbas, 20 min darbas, tai ir padaryk panašų darba per 15 min, čj dabar priežastį pasakysi, kodėl negali daryt )

Patikėk Skrudžas tikrai daug daugiau nusimano dizaino piešime negu tu. O čia darbas skirtas nieko čia išvis nėra ka daryt.

Redaguota , nario HitsuGaya`

Viska jis tau teisingai pasakė. Sakai darai mokymosi tikslams ir jo nieks nenaudotu? O tu padaryk tokį, kad naudotu.

*Myliu SuperGames.lt* turbūt tavo tėvo sunus, atsiprašau nebuvau prisijungęs šias dienas, bet kad jau taip parašei, tai va sakei per 15-20min padaryt darba. Ai atleisk dar nežinojau kokį brusha naudojai šonuose. Darbo laikas 19min 54sec.

74578fb0b5339346ae2d1e9f13c53e28341.jpg

*Myliu SuperGames.lt* turbūt tavo tėvo sunus, atsiprašau nebuvau prisijungęs šias dienas, bet kad jau taip parašei, tai va sakei per 15-20min padaryt darba. Ai atleisk dar nežinojau kokį brusha naudojai šonuose. Darbo laikas 19min 54sec.

74578fb0b5339346ae2d1e9f13c53e28341.jpg

Ahhahaa, vat toks ir darbas... pažiūrėk į mano, ir tu į savo...

O aš dirbau apie pusvalandį

tokiu xujovu darbu nesu mates,dar cj tau koks 10 metu , kad nepriemi kritikos,beto *Myliu SuperGames.lt* darai darbus 15 min ir poto keli geriau padaryl gera darba ir tada ikelk nors tu jo gyvenime gero nepadarysi su savo tokiu uzsispyrimu krc mokinkis ne tik dizainus,o or sigus.

Tai tau gal 10 metų? esi matęs ir dar xujovesnius, pažiūrėk į savo dizainus, pamatysi.

(redaguota)

Ir dar esme tame kad drasko akis, jo akims tai yra gražus, parašę pora geimeriu koks gražus wow, o kritikos padavė, neatlaikė spaudimo.

Kokio dar b-l-e-t spaudimo, aš piešiau pusvalandį, tu piešei 20 Min, tai pažiūrėk koks tavo darbas, ir koks mano, per 10 min tuos brushus tikrai nesudėsi, nieko gero nepadarei, viskas nelygu.

-----------------------------------------------------------------------------------

-WHITE

Dar vienas sajanas, kuris jaučiasi, lyg būtų kaip: EDWCode

Redaguota , nario spe3d12345

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...