Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Žaidimas] Stronghold 2


LavCik

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

stronghold2vorschau01co9.jpg

17285314lq5.jpg

SIUSTIS

Taigi Stronghold 2 veiksmo vieta išliks nepakitusi, veiksmas kaip ir ankstesnėse dalyse vyks viduramžiuose. Čia labai gerai ir gražiai suderinti realaus strategijos požymiai, bei ekonominė žaidimo pusė. Jums tikrai nereikės stačia galva pasinerti į mūšio laukus ir ten aklinai kariauti. Jus netgi privalėsite rūpintis savo pilimi. Ja prižiūrėti, saugoti tvarkyti. Beje tvarkymas tai valymas miestą nuo šiukšlių, ko nei viename kitame šio žanro žaidime dar nesame regėję. Jums reikia statyti specialius valytojų namus, po to dar kitus pastatus, kad galėtu tas šiukšles išvežti. O galiausiai reikia ir pačio sąvartyno, kur būtų laikomos šiukšlės. Atrodo gan paprasta, bet yra vienas bet.... Tame savartyne pradeda veistis žiurkės, jei jų nenaikinsite žmonės labai staigiai pradės palikiėti jūsų pilį. Tad reikia statyti dar vieną dalyką - tai toki pastatą kuriame būtų laikomi paukščiai ir jie tas žiurkes išgaudytu. Na štai ir susidaro labai ilga ir gan sudėtinga vieno paprasto dalyko grandinė. Tai manau tik į pliusą, nes leidžia pajausti tikrą pilies gyvenimą.

Jums reikės statyti ir kitus tradicinius pastatus kuriuose galėtų gyventi jums reikalingi žmonės tokie kaip: avių augintojai (nors ankstesnėse Stronghold dalyse nebuvo), obuolių augintojai, medžiotojai, žiurkių gaudytojai, kepėjai, kalviai ir kitų gausybę specialybių žmonių. Pats žaidime taip pogi turėsite savo specialybe - Lordas. Ankstesnėse Stronghold dalyse taip pogi budavote Lordas, tačiau dabar jo galimybės prasiplėtė. Pagrindinis jūsų uždavinys bus rinkti garbės taškus, tai darysite rodydami gerą pavydį žmonėms, t.y. nuolat lankydamiesi bažnyčiose, statydami vienuolynus, kur vienuoliai perrašinės knygas, bei žinoma organizuodami šventes.

Pereinant prie pačio žaidimo ryškiausių naujovių pastebime, jog yra įdiegta visiška trimate grafika, ko senesnėse dalyse nebuvo. Labai daug patobulinimų ir naujovių kameros srityje. Viską galėsite žiūrėti iš "paukščio skrydžio". Grafika irgi labai gera. Beabejo, jei norėsi ją visiškai pajusti prireiks tikrai gan neblogo kompiuterio. Bet vien kompiuterio nepakanka, tai irgi naujovė. Jei norite pamatyti ir kitas grafikos subtilybes turite ir gražiai pasistatyti savo pilį. Žaidžiant galėsite matyti kaip vėjas siūbuoja medžius, blizga vanduo ar dangų skrodžia ereliai.

Stronghold 2 turės dvi pagrindines kampanijas: karo, o kita taikos. Taikos kampanijoje didesnis dėmesys skiriamas ekonominėms misijoms. Tokioms kaip: Karalius yra nepatenkintas savo vasalais, taigi jūs turite juos pakeisti geresniais arba padaryti tokiais, kad jie tiktų tarnauti Karaliui. Bet gali jums atitekti ir tokai misija kaip padaryti mieste ko didesnį išsilavinimo lygi, tada jums reikės statyti universitetus. Taikos kampanijoje didžiausi priešai bus - plėšikai ar vilkai. Taigi taikos kampanija leis jums pajusti eilines pilies gyvenimo dienas.

Karo kampanijoje turėsite ne vien rūpintis savo pilimi, bet ir kariauti, žudyti ir daryti viska kaip ir daugelyje šio žanro žaidimų. Reikės užsikovoti kuo daugiau žemių, beabejos prižiūrint ir savąsias, kad koks niekšas jų neužgrobtu. Pirmoje dalyje naikindami priešų pilių sienas, jas paprasčiausiai apšaudydavote strėlėmis ar daužydavote kardais, kas iš tiesų nebuvo labai logiška, tad dabar yra pridėta įvairių apgulties įrenginių: taranai, katapultos, kopėčios ir kiti dalykėliai.

Taigi reziumė sudėjus viską į krūvą ir apibendrinant galima pasakyti, kad šiame žaidime jūsų užduotis yra pastatyti pilį, išgauti resursus, sukurti kariuomenę ir ne tik valdyti pilį, bet ir ją apsaugoti nuo priešo antpuolio. Jame taipogi rasite ir pilną vieno žaidėjo režimą, bei daugelio žaidėjų režimą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 mėnesių...
Legends ir 2 nemėstu.

O šiaip pats Stronghold Crushader geriausias man. :)

Man ir geriausias :) Gailiuosi šiek tiek, kad originalą Stronghold 2 nusipirkau ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...