Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: Quake 4


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Quake4box.jpg

Žaidimo aprašymas:

Žemė ateivių rasės apsupty. Strogg'ai, tai kibernetiniai kariai - pusiau mechaniniai, pusiau sudaryti iš įvairių rasių įrančių kūnų dalių, kurias reikia pastoviai atnaujinti. Beviltiškai bandant išgyventi Strogg'ų atakas, Žemės gyventojai į Strogg'ų gimtają planetą pasiunčia pačių geriausių karių armadą. Tačiau visi beveik iš kart sunaikinami, tačiau vienas karys sugeba išgyventi ir prasiskverbti į priešų bazę bei sunaikinti Strogg'ų planetinę gynybos sistemą ir nugalėti jų lyderį - Makron'ą. Žemė galvojo kad Makron'o sunaikinimas viską užbaigs, bet taip neįvyko. Šioje vietoje baigiasi QUAKE II ir prasideda QUAKE IV. Strogg'ai sparčiai pergrupuoja savo pajėgas. Kol Strogg'ų planetinė gynybos sistema sunaikinta, Žemės pajėgos vėl siunčia karių būrį paskutiniam ir pilnam ateivių bazės užėmimui. Jūs - Metthew Kane, elitinis Rhino Būrio narys. Ir šį kartą Jūs jau ne vienas. Kartu kausis ir kareivių armija, su dideliu arsenalu ginklų ir karinių automobilių. Jūsų laukia heroiškas ir epinis mūšis tarp dviejų pasaulių.

Vaizdai:

4677054173c3f_featured_without_text_051805_quake4_1.jpg

quake_4.jpg

quake-4-20051129023643055.jpg

quake4la1.jpg

20051223194720.jpg

Video:

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=q5PIhRGws1s[/youtubecom]

Minimalūs reikalavimai:

2.0 GHz procesorius

512 MB RAM

64 MB VRAM

3 GB laisvos HDD vietos.

Šaltinis: google.lt, youtube.com, torrent.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Quake 4. Taip tai jis - įėjas į istorija žaidimas "Quake", visiems žinomas, kaip didelės veiksmo sekos žaidimas. ko gi dar reiktų? Na tikrai Quake 4 grafika OK, garso takelis taippat puikus, kapsintis vanduo nuo vamzdžių - garsas realistinis, kad pašiurpstu isgirdęs per ausines garsą vandens, kuris atrodo yra šalia manęs. Atrodytų - pasaka, bet ištikrųjų taip nėra. Žaisdamas žaidimo pusiaukelėje supratau, kad istorija baigės, žaidimo žaist prasmės neliko - liko tik atviras laukas ir kruvinos skerdynės - be jokio tikslo. Pradžioje, maniau, kad žaidimas turės pilna storyline, bet klydau. Kaip minėjau žaidimo viduryje storyline baigės, tarsi žaidimo prasmė dingo, ir liko tik beprasmis šaudymas atviram mūšio lauke. Tai mane ir nuliūdino. Bet tai ne viskas. Kalbant apie multiplayer, tai ten totali nesamonė. Atsimenate singleplayer veiksmas vyko lėtai/realistiškai, o multiplayer režimu žaidėjai laksto, kaip gepardai, ir reikia tiesa sakant "drožt" ginklu, kad pataikyt į kurį nors. Veiksmas taip greit eina, kad nesupranti, kas daros, bėgi slėptis ir atsigaut po greitos kovos. Nespėsi atsipūst , o jau didžiuliu greičiu prabėga pro tave priešininkas už anapus laido. Taigi nepaisant šių trūkumų, žaidimas išlieka žaidimu. Įvertinimas 8/10 .

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...