Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Liberty-Life.LT map atnaujinimas 0.0.1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi vakar tapau www.liberty-life.lt projekto dalimi, ir tuo džiaugiuosi.

Manau dauguma žino kuo aš užsiimu, jei nežinot, tai mapinimu.

Žodžiu padariau pirmąjį map atnaujinimą 0.0.1 , kuriame yra sumapinta Taxi bazė.

Na, štai video, komentuokite, vertinkite, jei duodate žemesnį balą nei 10/10 privalote argumentuoti kodėl.

Beje, peržiūrėjes video pastebėjau kad šiek tiek trūksta apšvietimo, tai įdėjau 2 lemputes prie įėjimo į pastatą (jų šiame video nėra).

http://www.youtube.c...POqz3PN1g#at=12

Atleiskit už video kokybę :|

busta

(redaguota)

Pirma klaida tai nei kiek neįdėjai unikalumo, bet vietą sukūrei gana gražią, o antra klaida, visiškai tie patys objektai kuriuos naudoja ir kiti mappinantys žmonės, dėk kitus objektus, išsiskirk iš kitų...

Tai kad sunku rasti tuos objektus kurių niekas nenaudoja + kad dar jie ir tinkami, gražūs būtų.. Va dabar pradėjau naudot medines sieneles, ir čj po kokių 2-3 dienų dauguma kopijuot pradės (Lietuva gi).

prastas darbas

Argumentuok? Redaguota , nario Hark0w

busta

Argumentuok?

manau jau pats laikas būtų išaugti iš GRP mappų. nu aš asmeniškai iš principo nedirbčiau taksi jeigu viduryje bazės kažkoks b* stulpas stovėtų. visi pastebėjau tuos garažus ar ką po žeme kiša kad aceit naujos grindys. jmj gi pilna vietos kur galima išnaudoti originalius objektus dadedant tik kelis naujus ir sukuriant realiai atrodančią vietovę, o ne kaip iš kokio filmuko.

8edfbdf5e0dcb5ddb8765e5dbb3958e9810.gif

“I think everybody in this country should learn how to program a computer because it teaches you how to think.” — STEVE JOBS

(redaguota)

manau jau pats laikas būtų išaugti iš GRP mappų. nu aš asmeniškai iš principo nedirbčiau taksi jeigu viduryje bazės kažkoks b* stulpas stovėtų. visi pastebėjau tuos garažus ar ką po žeme kiša kad aceit naujos grindys. jmj gi pilna vietos kur galima išnaudoti originalius objektus dadedant tik kelis naujus ir sukuriant realiai atrodančią vietovę, o ne kaip iš kokio filmuko.

Kur čia matai GRP mapą? Beje, YouTubėje video aprašyme rašiau kad į tą stulpą nekreipt dėmesio (todėl jį ir sušaudžiau). Nemanau kad darbas atrodo kaip iš filmuko, nieko čia tokio labai netikroviško nemačiau. o dėl tos vietos kad yra pakankamai išnaudot originalius objektus, tai nemanau kad bazę reikėtų pergrūsti nereikalingais daiktais.. Redaguota , nario Hark0w

busta

Kur čia matai GRP mapą? Beje, YouTubėje video aprašyme rašiau kad į tą stulpą nekreipt dėmesio (todėl jį ir sušaudžiau). Nemanau kad darbas atrodo kaip iš filmuko, nieko čia tokio labai netikroviško nemačiau. o dėl tos vietos kad yra pakankamai išnaudot originalius objektus, tai nemanau kad bazę reikėtų pergrūsti nereikalingais daiktais..

tu pažiūrėk pats kaip atrodo. man tai čia grynas grp. gali update'int ltg gm'us. būtų pats tas. jeigu čia unikalus projektas su tokiais mapp darbais, tai atsiprašau. man tikrai šitas mapp'as atrodo tragiškai.

“I think everybody in this country should learn how to program a computer because it teaches you how to think.” — STEVE JOBS

(redaguota)

tu pažiūrėk pats kaip atrodo. man tai čia grynas grp. gali update'int ltg gm'us. būtų pats tas. jeigu čia unikalus projektas su tokiais mapp darbais, tai atsiprašau. man tikrai šitas mapp'as atrodo tragiškai.

Dėkui, argumentas lygus 0 ..

Beje, tavo paties darbai irgi į grp tada panašūs - http://www.grpg.lt/f...i-atnaujinimas/

Bėda tik viena,kad nemoki mappint su Map Construction, nes jei mappintum su ta programa tikiu jog išmastytum kažka gražesnio bei orginalesnio :)

Esu pripratęs su MTA mapint, tai prie kitos programos pereit nesinori, gal constructor ir geresnė programa bet va, sunku man būtų dabar prie jos pereit. Ją naudoju nebent GTA objektams ištrinti.

Redaguota , nario Hark0w

busta

Dėkui, argumentas lygus 0 ..

Beje, tavo paties darbai irgi į grp tada panašūs - http://www.grpg.lt/f...i-atnaujinimas/

iškart rage'ai prasideda. ten yra normalus mapp'as kuris atrodo realiai. parodysiu daugiau mappų, o tavo tai sakau, ltg kūrėjui numesk, apsidžiaugs. nebent čia pirmas tavo mapp'as tada gal dar atleistina, bet jeigu jau ilgai mappini, tai slėptis su tokiu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...