Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

HITCRAFT.LT - SURVIVAL/PVP/RPG/MA + HUNGER GAMES


aLL*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1.png

SERVERIO INFORMACIJA:

a4d2937e429f8cee6987e439358d241f159.png

Serverio pavadinimas: HITCRAFT.LT - SURVIVAL 1.6.2

Serverio IP: 77.241.197.159

Serverio tipas: SURVIVAL + PVP+RPG + mob arena.

Žaidėjų talpa: 50 slotų.

Serverio puslapis: http://hitcraft.lt

PROJEKTO PRADŽIA:

Sveiki, taigi kai šio dar serverio bei puslapio nebuvo, man šovė viena rimta idėja sukurti Minecraft serverį. Kitą vasaros rytą kaip visą laiką vedžiodamas šunį užeinu pas draugą kuris gerai išmano su minecraft'o serveriais. Kai jis išėjo į lauką jam papasakojau idėją tokia: "Matai, davai kuriam minecraft'o projektą su domenu bei rimtu hostingu" Tasai sutiko ir pradėjome kibti į darbus. Matas (Satamdruska) pradėjo dirbti prie serverio, aš prie internetinės svetainės. Po kelių mėnesių Satamdruska baigė serverį sukurti, na, o aš svetainę taip pat. Toliau pradėjome rinktis gerus hostingo tiekėjus kurie tikrai pasiūlytu geras salygas mums. Na atradome tiekėjus ir paleidome serverį, aptikrinom ar tikrai nėra strigdžių serveryje.

TRUMPAI APIE SERVERĮ:

Na ten kaip ir panašiai visuose išlikimo serveriuose yra, labai daug nepasakosiu nes bus neįdomu serveryje, taigi yra MOB arena kurioje galėsite žudyti zombius ir už tai gausite gerų daiktų, yra rank sistema, Shopai, ir taip toliau. Serveris neseniai startavo todėl yra daug laisvų plotų. Daugiau pamatysite serveryje. Šis serveris išsiskirs iš kitų tuom, kad bus atnaujinimai kas 1-2dienas, administracija skirs daug laiko jums t.y. darys eventus, padės išspresti problemas, niekada neužstosime jums nugaros, tad skubėkite į šį serverį.

MŪSŲ HOSTINGAS:

d0044e9f04d720682b5597cf231aed14933.png

Oper. atmintis: 10,240 GB

Procesorius: 14 GHZ (Intel i7)

Disko vieta: 250GB

Duomenų srautas: neribotas

Interneto sparta: 100 mbps

Talpinama: Lietuvoje

APRAŠYMAS VIS PILDOMAS...

Redaguota , nario Simka.
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

simka kiek administracija skiria laiko per diena serverui?

Į dieną apie 4-5h gal net daugiau.

''Po kelių menėsių''Tai,kad nesimato,kad prie jo tiek sedėta,bet anyway sekmės gal išauks dar vienas šūdservis su neiššifruojamu pavadinimu.

Man atrodo tu pavydi, pats nieko neturi, o jei ką šito serverio net nežadame uždaryti yra rimta komanda kuri dirba netinginiaudama, o mes prieš kelias dienas startavom ir nesitikim 50 žm į dieną, na ateina 10-15 ir laikosi.

[/center]

Kam tiek vietos?

Tam, kad ten stovi ne tik mūsų mc serveris, bet CS bei SAMP keli serveriai. Aišku mes to VPS savininkai tiesiog, pažystamiems už tam tikrą kainą laikome.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...