Peršokti į turinį

KalOnline


linas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki . Noreciau pristatyti man patinkanti zaidima . Tai yra Kal . :soka: Siulau pazaisti ir jums . Jeigu norite isirinkti privat serveri tai uzeikite i si puslapi http://topofgames.com/Kal-Online/ Dar sektiek papasakosiu apie ji . Sis zaidimas sektiek panasus i lineage . Reikia kelti leveli , pirkti is kitu zaideju arba paciam ismusti is monstro armorus . Yra 3 Charakteriai 1.Mage tai mage kuri gali uzdeti buffus ir t.t 2.Archer tai yra lankininkas . Vienas is stipriausiu charakteriu . 3. Knight tai yra Kardininkas . Tiksliau kuris vaiksto su kardais . Irgi labai yra kietas . Greiciausiai leveli keltis butu su mage todel nes ji turi viena labai gera skilla splash . Ji gali aplinkui save musti monstrus . Dabar pakalbekim apie xp . Jeigu yra apie 100 xp sunkokai , jeigu 200xp per 3~2 valandas pakelsi 80 , Jeigu 300xp tai didelis , jeigu 400 labai dauk . per valanda pakelciau 80+ garantuotai . 500xp tai labai dauk net ir pasistenges per 30 min pakeltum 80 leveli . Tai va sektiek apipasakojau apie si zaidima . Na jei zaisite tai dar sektiek ir ismoksite zaist . As si zaidima pradejau zaist nuo 6metu . Galim sakyt cia mano svajoniu zaidimas . Dabar man jau 13 ! Tad sekmes zaidziant!

-- Papildyta --

Ir dar sektiek noreciau apie ji pasakyt . Siame zaidime yra kaikas panasaus su armorais kaip per lineage . ju Grade yra Grade 1 Grade 15 Grade 30 Grade 43 Grade 50 Grade 55 Grade 60 Grade 70 Grade 80 Grade 85 kartais buna ant kaikuriu privatu Grade 90 Grade 100 o kartais net buna Grade 105 ir Grade 110 . Reborn reiskia Rebornas . Rebornas yra kai pakeli savo leveli iki 112 pvz tai tada paprasai GM arba ADMIN reborn ir prie tavo nicko gali dasideti pvz zenkliukas ir t.t . Bet , rebornai dazniausiai buna tik ant 400xp serveriu . Ir ten aisku gali sutikt lietuviu . Kaikurie buna prie nick prisideja LT pvz HeroLT ir t.t bet ten yra daugiausiai anglu . Kai moku anglu sektiek tai susisneku del armoru su kitais . Bet reikia turet pakankamai pinigu . Yra dar ir meniu paspaudes F1 pamatysi ... Yra miestu dauk ir t.t Pagrindinis miestas yra FORT . Na yra F1 ten Teleports ir buna city ar kas panasaus . Tai sekmes zaidziant ! :beers::beers::beers: :ohoh: :ohoh:

-- Papildyta --

Ir dar :D Kekvienas charakteris turi 2 pasirinkimus . kuom geriau but pasakysiu . Jeigu zaisit su mage rinkites hermit . CJB kerta sektiek mazai bet cjb gali detis buffus . Jeigu zaisit su archeriu rinkites IC nes kitas yra levesnis tuom kad neturi tokiu irgi buffu kaip ic . ic gali dauk ka padaryt . jis gali kitam zaidejui nuimti gyvybiu ir sau uzsidet . o kitas rusis archer neprisimenu :D bet jis geras tuom kad dauk ikerta monstrui . Jeigu zaisit su knight siulau imt Vaga bond todel nes vaga daugiausiai kerta . Commanderis turi irgi sektiek buffu bet mazai . o commanderis ira geras tuom kad pas ji yra dauk deffenso . deffensas tai yra geras dalykas . kiti maziau ikerta . Tai va ...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...