Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Treniruotėse visą laik treneris turėtų Jums duoti pratimus vikrumui lavinti, galbūt kažkiek ir išlavinsi jį, bet lankyti visiems siūlyčiau kuo jaunesniems.

+Startus daryk ir vis ant laiko bandyk :) Treniruotėse bėje, prieš kitus bėgsi tai ir siek vis daugiau.

Redaguota , nario f0cus

Better known as f0cus

(redaguota)

Suprantama..Dar norėčiau paklausti pavyzdžiui baigčiau 10 klasių nueinu į gimnaziją,baigiu ją ir tada kažko rišti su futbolu neįmanoma ? :)

Žmogau, šiais laikais, nieko nėra neįmanoma, kaip minėjau, turėk dideli norą, daug sportuok :)

o dėl greičio, tai manau, jį lavinti tikrai sunku, na turėk svarbu daug ištvermės, greitu būt nepakanka, perbėgi vieną kartą futbolo aikštę ir pavarksi, viskas yra ištvermėi. :)

Redaguota , nario #Andrius

addskype.png?u=andriuw4&c=red

(redaguota)

Lankyk fulę kol gali treniruotėse, ir lankyk visą laik, o paskui jau susirasi pats ar dažniausiai būna kad reikiami žmonės susiras tave patį :)

+Atsimink kad svarbiausias futbole - greitis.

žmogau, kas iš to greičio? suprantama, tai yra gerai. Bet nepaminėjai ištvermės, su greičiu gali daug bėgt, bet pavarksi, ir poto nebepabėgsi, turėk ištvermės ir greičio, tada taip :) Redaguota , nario #Andrius

addskype.png?u=andriuw4&c=red

• Parašė po 4 savaičių...

Čia jau labiau nuo mažens reikėjo tuo užsiimti

Sakai nuo mažens? Neymar Jr. pradėjo žaist būdamas 14 metų, o dabar vienas garsiausių futbolininkų

Lankyk futbolą, gerai žaisk, ir gal būt pateksi kurnors, pats lankiau, bet atsibodo, ir taip laiko nelabai turėjau, tačiau mano draugas, su kurio abu pradėjom lankyt treniruotes. Ir pateko į lietuvos rinktinę. Taip, kad reikia stenktis, ir turėt noro :)

Nu koks skirtumas jei žaisi gerai ant kiemo stadiono, nieks tavęs ten nepamatys, reikia eit lankyt, dalyvaut sportinėj veikloj, pavizdžiui Vilniuj žinau kiekvieną savaitę žaidžia iki 14, 16, 18 ir vyresni varžybas 11x11 "Žalgirio" stadiono.

Reikia pagalbos? PM

Apie greitį,norėjau paklausti kaip jį lavinti..Na šeip savo amžiuje pagal mane greitas esu,bet žinau kad galiu daugiau..O bėje daug kas sako,kad jau gimsti greitas,čia tiesa ar yra būdų lavinti greitį? :)

Aš kai buvau mažas buvau labai lėtas, o dabar dažnai žaidžiu futbolą, aktyviai judu, nenubodžiauju vien prie pc, ir taip judėdamas sustiprini kojas ir greičiau bėgi.

Reikia pagalbos? PM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...