Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

visos sistemos unikalios, nekopytos, ir neeilinės.

Norėčiau apžiūrėt serverį, bet duodu 99% kad pusė tų sistemų nebus unikalios, arba tu nesupranti "unikalus" sąvokos :D Visų sistemų unikalių manau neimanoma padaryti, visvien kažkas bus panašu, kažkas išlike taip pat kaip ir kokiam grp :)

P.S už ką tas -rep? už tiesą? nejaugi tikrai visos sistemos unikalios? visiškai visos kaip tu sakai? jei taip aš nupirksiu tą gamemodą ir primokėsiu tau 50lt sutarem? :D o dabar grąžinu tau tavo -rep :)

Redaguota , nario •GaeCuu○
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Norėčiau apžiūrėt serverį, bet duodu 99% kad pusė tų sistemų nebus unikalios, arba tu nesupranti "unikalus" sąvokos :D Visų sistemų unikalių manau neimanoma padaryti, visvien kažkas bus panašu, kažkas išlike taip pat kaip ir kokiam grp :)

P.S už ką tas -rep? už tiesą? nejaugi tikrai visos sistemos unikalios? visiškai visos kaip tu sakai? jei taip aš nupirksiu tą gamemodą ir primokėsiu tau 50lt sutarem? :D o dabar grąžinu tau tavo -rep :)

Man tavo komentaras nepatiko, tad ir uždėjau -rep.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Man tavo komentaras nepatiko, tad ir uždėjau -rep.

Na man irgi nepatiko tavo tie sapaliojimai apie visiškai unikalias sistemas, bet nepuoliau dėt -rep :)
  • Teigiamai 3

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...