Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4716 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ka gi esu naujokas tačiau labai noriu pasidalinti su visais tai ką pats išmokau

Visas šitas eilutes galite rasti pawno folderyje

Susirandame eilute

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])

tadar po ja rašome

{

if (strcmp("/help", cmdtext, true, 5) == 0)

{

SendClientMessage(playerid, 0xFF9900AA, "(INFO) Sveiki prisijunge į ****.lt serveri");

SendClientMessage(playerid, 0xFF9900AA, "(INFO) Čia rasite visa reikalinga pagalba!");

return 1;

}

Tadar po viso kodo parašykite

return 0;

}

Paaiškinimas:

Štai šitas kodas reiške spalva jas galite rasti googlėje dabar aš esu padares orandžine spalva :P

0xFF9900AA

Štai čia yra simbolis kuris reiške, kad tipo jeigu jis parašė šita komanda jis gaus tokį pranešima

SendClientMessage

Tekstas, kurį gaus žaidėjas parašes šia komanda teksta gaus tik po apačia ir ta kuris yra po jo dar vienas sendclientmessage žodžiu gaus abu (info) nebūtinas tačiau kabutės prieš ir po teksto būtinos

"(INFO) Sveiki prisijunge į ****.lt serveri"

Norėdami pridėti, kad ten pvz dar po tais visais tekstais rašytu komandas ar kokia kita informacija rašote po SendClientMessage to pranešimo dar viena kuris atrodo šitaip

SendClientMessage(playerid, 0xFF9900AA, "Čia rašykite savo norima teksta");

Prašau jūsu +rep pats rašau šitas temas, kad ir yra tam, kad lengviau pačiam isiminti o galbūt ir kitiems padėti rasite klaida rašykite ;) Ačiū visiems kurie skaitys ir duos rep esu naujokas

Redaguota , nario Chete
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Reikėjo bent parašyti, kur šitas eilutes rasti. Kokiame folderyje, faile. Šjp šaunuolis.

Nu tu duodi.. Jei žmogus nežino kokiam faile reikia rašyti tai apskritai jam to ir NEREIKIA.

Nors pamoka išmoko naudoti SendClientMessage funkcija..... Tai tokia smulkmena kad...

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4716 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...